Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ATI DP-6 dózispumpa - 6 csatornás

0 0

A fénycsöves lámpáiról méltán híres német ATI cég, bővítette a kínálatát ezzel az igen könnyen használható automata adagolópumpával. A növénytápok és egyéb vegyszerek napi, vagy akár heti rendszeres bevitele sok esetben manuálisan nem megoldható. Jöjjön akár egy nyaralás, vagy egy hirtelen utazás munkaügyben. Erre és sok más problémára nyújt megoldást az ATI 6 csatornás adagolópumpája. 
Akár napi 24 kapcsolásra képes, minden csatornán külön, melyet 1 - 9999ml-ig állíthatunk. Nem muszáj minden csatornát felprogramozni, de sosem lehet tudni, mikor lesz szükség egy újabb pumpára, mondjuk a nyáron elpárolgó víz utánpótlásra, vagy némi extra vas bejuttatására. Verhetetlen ár érték aránya párosul a megbízható német ATI márkanévvel.    

Elérhetőség: Készleten

63700 Ft
ATI
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

  Power consumption: 11W
    
Voltage: 12 V
    
Prevalence: 1,5mt
    
Q.max: 70ml / min
    
Dimensions: 28 x 17 x 6.5 cm

Manual

További információk

NévATI DP-6 dózispumpa - 6 csatornás
Cikkszám999589
GyártóATI

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem