CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Aquario Premium Neo Flow ver.2 M - akril szűrő ki-, befolyó cső skimmerrel - 13 mm

20 990 Ft
Készleten
Cikkszám
999069

Neo skimmer

A Neo Skimmer a Bernoulli elvet követi, ezáltal nem szükséges elektromos áram a működtetéséhez. Elég csak a szűrő nyomóágára kötni.

A szívási teljesítmény beállítható egyrészt a cső magasságának állításával és forgatásával.

Az olajos réteget a Neo Skimmer apróra töri és így az elveszti levegő képességét, így már szűrő szívó ága magához tudja szívni.

Előnyök:

  • Nem foglal helyet. A szokványos skimmerrel ellentétben a Neo Skimmer nem foglalja el az értékes helyet az akváriumból és nem is rontja el az akvárium vizuális élményét.
  • Nem kell hozzá elektromos áram.
  • Mivel a nyomó ágra van csatlakoztatva az apró halakat és garnélákat nem szívja be.
  • Az olajos felszínt sokkal gyorsabban eltávolítja a szűrő teljesítményének köszönhetően, mint az egyszerű skimmerek.

Neo reliever

A Neo Reliever bármilyen irányba forgatható és állítható, így könnyen beállítható az ideális áramlás.

Az üveg Lily Pipe-okkal ellentétben, a Neo Relieverrel az áramlás gyorsan és egyszerűen változtatható 360 fokban.

Kifejezetten ideális nano akváriumokban, ahol a túl erós, koncetrált áramlás algásodást okozhatna. A Neo Relieverrel az áramlást két oldalra tudjuk terelni és tovább csökkenthetjük a rácsos burkolat állításával.

Videó: https://drive.google.com/file/d/1xvotzZmQQbIPwW2VUv_Icd-Qp_pd-T_f/view?usp=sharing

 

Minden szűrőnek alapvetően három szerepe van. Fontossági sorrendben:

Nitrifikáció
Ez a legfontosabb! Az akváriumban keletkező mérgező és algásodást okozó ammóniát le kell bontani. Minél gyorsabban. A szűrőben tenyésző milliárdnyi baktérium nitritté, majd nitráttá alakítja az ammóniát.

Vízforgatás
A tápanyagoknak (növénytáp és CO2) el kell jutnia a növényekhez. A szilárd bomlástermékeket lebegésben kell tartani. Fontos a jó teljesítmény.

Víztisztítás
A szilárd bomlástermékeket fizikailag el kell távolítani az akváriumból és a szűrőben le kell bontani, illetve takarításkor el kell távolítani.

Ahhoz, hogy egy szűrő mindhárom szerepét maradéktalanul ellássa, több szempontnak kell megfelelnie. Megfelelő méretű vödörrel kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű szűrőanyagot legyen képes tárolni. A benne lévő szűrőanyagnak megfelelő minőségűnek és fajtájúnak kell lennie. A szűrőben elhelyezett pumpának megfelelő teljesítménnyel kell rendelkeznie. A szűrőnek könnyen tisztíthatónak kell lennie, hogy a körülményes folyamat ne tántorítsa el az akvaristát a rendszeres karbantartástól. A szűrőnek ráadásul megbízhatónak is kell lennie, senki nem szeretné a nappaliját vagy irodáját eláztatni egy megrepedt csap vagy illesztés miatt.

Bővebben a szűrő választási tájékoztató oldalunkon.

További információ
NévAquario Premium Neo Flow ver.2 M - akril szűrő ki-, befolyó cső skimmerrel - 13 mm
Cikkszám999069
EAN8809702870971
Súly (kg)0.300000
GyártóAquario
AnyagAkril
Cső átmérő12/16 (13 mm)

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Sicce Whale 500 Black - külső szűrő - töltettel Előző Sicce Whale 500 Black - külső szűrő - töltettel
Ugrás fel