The wishlist name can't be left blank

Aquario NEO Normal Tiny akril CO2 diffúzor - Nano

Az Aquario Tiny CO2 diffúzora kifejezetten nano akváriumok CO2 beoldására lett kifejleszteve. Hajlított fejének köszönhetően nagy felületen porlaszt. 

Az újfajta továbbfejlesztett Aquario NEO Special Type diffúzorok nagyon keskeny testtel készülnek és még finomabb porlasztást biztosítanak, mint a korábbi verzió, így jelentős veszteség nélkül oldhatjuk be akváriumunkba a szén-dioxidot.

Emellett akril anyagának köszönhetően nehezen törik, így nem kell olyan óvatossággal kezelni, mint az üveg diffúzorokat. A nagynyomású CO2 palackos rendszereken kívül használható zselés, élesztős, citromsavas széndioxid rendszerekhez is!

A barna porlasztónak köszönhetően lassabban algásodik és ritkábban kell takarítani, mint a fehér kerámiával rendelkező diffúzorokat

Átmérő: 8 mm

Hossz: 15 cm

 

Raktáron
SKU
999833
3 990 Ft

Az Aquario NEO Special Type diffúzorok nagyon keskeny testtel készülnek. Rendkívül finom porlasztást biztosítanak, így jelentős veszteség nélkül oldhatjuk be akváriumunkba a szén-dioxidot. Emellett akril anyagának köszönhetően nehezen törik, így nem kell olyan óvatossággal kezelni, mint az üveg diffúzorokat. A nagynyomású CO2 palackos rendszereken kívül használható zselés, élesztős, citromsavas széndioxid rendszerekhez is!
A porlasztókat használat előtt javasolt 30 percig vízben áztatni, hogy pórusai kitisztuljanak és azonnal megfelelő porlasztást biztosítsanak!

Hetente egyszer javasolt ADA Superge tisztítóoldatba áztatni, hogy az esetlegesen elkoszolódott pórusok kitisztuljanak. Ezután vízzel alaposan le kell öblíteni!

 

További információ
Name Aquario NEO Normal Tiny akril CO2 diffúzor - Nano
SKU 999833
Gyártó Aquario
Akvárium mérethez 50L alatt