The wishlist name can't be left blank

Aquario NEO Special Type Extended akril CO2 diffúzor - kicsi

Az újfajta továbbfejlesztett Aquario NEO Special Type diffúzorok nagyon keskeny testtel készülnek és még finomabb porlasztást biztosítanak, mint a korábbi verzió, így jelentős veszteség nélkül oldhatjuk be akváriumunkba a szén-dioxidot. Emellett akril anyagának köszönhetően nehezen törik, így nem kell olyan óvatossággal kezelni, mint az üveg diffúzorokat. A nagynyomású CO2 palackos rendszereken kívül használható zselés, élesztős, citromsavas széndioxid rendszerekhez is!
A porlasztókat használat előtt javasolt 30 percig vízben áztatni, hogy pórusai kitisztuljanak és azonnal megfelelő porlasztást biztosítsanak!

Az akril cső a mellékelt fekete tömlővel melegítés hatására dekoratívan az üveg szélére hajlítható, így akár tapadókorong nélkül is használhatjuk. Videó a leírásban található.

Nincs raktáron
SKU
999822
6490Ft

Az Aquario NEO Special Type Extended diffúzorok nagyon keskeny és extra hosszú testtel készülnek. Rendkívül finom porlasztást biztosítanak, így jelentős veszteség nélkül oldhatjuk be akváriumunkba a szén-dioxidot. Emellett akril anyagának köszönhetően nehezen törik, így nem kell olyan óvatossággal kezelni, mint az üveg diffúzorokat. A nagynyomású CO2 palackos rendszereken kívül használható zselés, élesztős, citromsavas széndioxid rendszerekhez is!

A porlasztókat használat előtt javasolt 30 percig vízben áztatni, hogy pórusai kitisztuljanak és azonnal megfelelő porlasztást biztosítsanak!

Hetente egyszer javasolt ADA Superge tisztítóoldatba áztatni, hogy az esetlegesen elkoszolódott pórusok kitisztuljanak. Ezután vízzel alaposan le kell öblíteni!

Méretválasztási segítség:
Kicsi - 12mm átmérő - 60 literig (magasság 390mm, szélesség 24 mm)
Közepes - 17mm átmérő - 120 literig (magasság 390mm, szélesség 28 mm)
Nagy - 24mm átmérő - 240 literig (magasság 390mm, szélesség 35 mm)

További információ
Name Aquario NEO Special Type Extended akril CO2 diffúzor - kicsi
SKU 999822
Gyártó Aquario