The wishlist name can't be left blank

Aquario NEO Special Type akril CO2 diffúzor - kicsi

Az újfajta továbbfejlesztett Aquario NEO Special Type diffúzorok nagyon keskeny testtel készülnek és még finomabb porlasztást biztosítanak, mint a korábbi verzió, így jelentős veszteség nélkül oldhatjuk be akváriumunkba a szén-dioxidot. Emellett akril anyagának köszönhetően nehezen törik, így nem kell olyan óvatossággal kezelni, mint az üveg diffúzorokat. A nagynyomású CO2 palackos rendszereken kívül használható zselés, élesztős, citromsavas széndioxid rendszerekhez is!
A porlasztókat használat előtt javasolt 30 percig vízben áztatni, hogy pórusai kitisztuljanak és azonnal megfelelő porlasztást biztosítsanak!

 

Raktáron
SKU
999819
4490Ft

Az Aquario NEO Special Type diffúzorok nagyon keskeny testtel készülnek. Rendkívül finom porlasztást biztosítanak, így jelentős veszteség nélkül oldhatjuk be akváriumunkba a szén-dioxidot. Emellett akril anyagának köszönhetően nehezen törik, így nem kell olyan óvatossággal kezelni, mint az üveg diffúzorokat. A nagynyomású CO2 palackos rendszereken kívül használható zselés, élesztős, citromsavas széndioxid rendszerekhez is!
A porlasztókat használat előtt javasolt 30 percig vízben áztatni, hogy pórusai kitisztuljanak és azonnal megfelelő porlasztást biztosítsanak!

Hetente egyszer javasolt ADA Superge tisztítóoldatba áztatni, hogy az esetlegesen elkoszolódott pórusok kitisztuljanak. Ezután vízzel alaposan le kell öblíteni!

Méretválasztási segítség:
Kicsi - 12mm átmérő - 60 literig (magasság 150mm, szélesség 24 mm)
Közepes - 17mm átmérő - 120 literig (magasság 150mm, szélesség 28 mm)
Nagy - 24mm átmérő - 240 literig (magasság 150mm, szélesség 35 mm)

További információ
Name Aquario NEO Special Type akril CO2 diffúzor - kicsi
SKU 999819
Gyártó Aquario