INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Aquario Neo Skimmer M ver. 2 - 13 mm

5 790 Ft
Készleten
Cikkszám
999089

A Neo Skimmer a Bernoulli elvet követi, ezáltal nem szükséges elektromos áram a működtetéséhez. Elég csak a szűrő nyomóágára kötni.

A szívási teljesítmény beállítható egyrészt a cső magasságának állításával és forgatásával.

Az olajos réteget a Neo Skimmer apróra töri és így az elveszti levegő képességét, így már szűrő szívó ága magához tudja szívni.

Előnyök:

  • Nem foglal helyet. A szokványos skimmerrel ellentétben a Neo Skimmer nem foglalja el az értékes helyet az akváriumból és nem is rontja el az akvárium vizuális élményét.
  • Nem kell hozzá elektromos áram.
  • Mivel a nyomó ágra van csatlakoztatva az apró halakat és garnélákat nem szívja be.
  • Az olajos felszínt sokkal gyorsabban eltávolítja a szűrő teljesítményének köszönhetően, mint az egyszerű skimmerek.

Videó

További információ
NévAquario Neo Skimmer M ver. 2 - 13 mm
Cikkszám999089
EAN5994460027880
GyártóAquario
AnyagAkril

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Aquario Neo Reliever L - nyomócső - 17 mm Előző Aquario Neo Reliever L - nyomócső - 17 mm
Ugrás fel