Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Aqualighter Fan Pro termosztátos akvárium hűtő ventilátor - hőmérővel

0 0


Az akvárium hűtésének megoldása örök kihívás. A víz hűtésének legegyszerűbb módja, ha levegőt fújunk a víz felszínére.


Az Aqualighter termosztátos hűtője állandó hőmérsékletet képes biztosítani érzékeny garnéláknak és trópusi halak számár. A készülék igen takarékos, mivel az akvárium vizébe helyezett hőmérséklet figyelő szonda automatikusan elindítja a ventilátort és a kívánt hőmérséklet elérése után leállítja. Az ideális hőfokot potméterrel beállíthatjuk. A készüléket az akvárium üvegére lehet erősíteni.  A ventilátorral 4-5 C° vízhőfok csökkenés érhető el. 


Két féle sebesség állítható be rajta, azonban az Aqualighter vezérlővel kisebb fokozatokban is állítható a ventilátor fordulatszáma.


 Elérhetőség: Készleten

18990 Ft
Aqualighter
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Méret: 105 mm x 70 mm x 25 mm (mag. x szél. x mély.)

  • DC 12V
  • Zajszint: 37 dB 
  • Fordulatszám: 4500 rpm
  • Légszállítás 6,5 m3/h
  • Anyaga: műanyag

 

Akvárium méretHőmérséklet
10 l4 °C
20 l 4 °C
30 l 3 °C

További információk

NévAqualighter Fan Pro termosztátos akvárium hűtő ventilátor - hőmérővel
Cikkszám7932
GyártóAqualighter

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem