The wishlist name can't be left blank

Aquaflora Didiplis Diandra In-Vitro Cup (zselés)

Család: Lythraceae Származási hely: Észak-Amerika Magasság: 10-15+ cm Szélesség: 2-4+ cm Fényigény: közepes-nagyon magas Hőmérséklet: 20-26 °C Vízkeménység: nagyon lágy-közepes pH tolerancia: 5-8 Növekedési ütem: közepes Igény: igényes
Raktáron
SKU
015991
2100Ft

A Didiplis diandra egy nagyszerű előtéri növény, amelyet érdemes kis csoportokban elültetni. Megfelelő világítás mellett vörös végű hajtásokat hoz, ami szép kontrasztot alkot az akvárium zöld növényeivel. Igényes növény, melynek sok fényre, lágy vízre, és CO2-re van szüksége a növekedéshez. Peplis diandra néven is ismert.

A zselés növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!

Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Aquaflora Didiplis Diandra In-Vitro Cup (zselés)
SKU 015991
Gyártó Aquaflora
Szín Narancs
Növény típusa Speciális igényű