The wishlist name can't be left blank

Aquaflora Cryptocoryne parva - In Vitro Cup (zselés)

Család: Araceae
Származási hely: Ázsia
Magasság: 5-10 cm
Szélesség: 5-7 cm
Fényigény: közepes-nagyon magas
Hőmérséklet: 20-29 °C
Vízkeménység: nagyon lágy-kemény
pH tolerancia: 5,5-8
Növekedési ütem: lassú
Igény: közepes

A Cryptocoryne parva a Cryptocoryne-ok legkisebbike. Egyike azoknak a fajtáknak, amelyek nem változtatják meg a leveleik színét, és formáját a vízminőség változásra. Több fényt igényel, mint a legtöbb Cryptocoryne. Mivel a víz alatt majdnem mindig eldobja, ezért soha nem szabad olyan helyekre ültetni, ahol más növények beárnyékolják. A töveket egymástól néhány centiméterre érdemes ültetni, majd körülbelül hat hónap múlva összefüggő kis csoportot fognak alkotni. Előtéri növénynek is ajánlott.

Raktáron
SKU
014345
2100Ft

A Holland Aquaflora cég növényei kiváló minőséget képviselnek a piacon. A Dennerle és Tropica vízinövénykertészet növény kínálatát tökéletesen kiegészítik az Aquaflora által kínált növény különlegességek. 
Számos növényük már folyékony táptalajon érkezik ami megkönnyíti az előkészítést és az ültetést.

A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!  Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Aquaflora Cryptocoryne parva - In Vitro Cup (zselés)
SKU 014345
Gyártó Aquaflora
Szín Zöld
Növény típusa Könnyen tartható
Akvárium típusa Kevés fényhez - low tech