INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Aqua Medic mágnesszelep

26 990 Ft
Készleten
Cikkszám
230.30

Aqua Medic CO2 Mágnesszelep

Megfelelő CO2 beoldás és áramlás mellett a mágnesszelep használatával biztosítani lehet azt, hogy a fotoszintézis időszaka alatt megfelelő (30ppm) CO2 szintet tartsunk fent az akváriumban és a szintek ne emelkedjenek a halak számára toxikus magasságokba éjszaka.

Ha nem használunk mágnesszelepet, akkor az éjszakai CO2 szint megemelkedése miatt gyakorlatilag lehetetlen a nappali 30ppm szinteket fenntartani.

A mágnesszelep használatának másik nagy előnye az, hogy a CO2 palack élettartamát akár több mint duplájára emelheti mivel spórolhatunk éjszaka a gázzal.

TECHNIKAI ADATOK:    

 • Anyag: réz, nikkel bevonattal, erős műanyag doboz.
 • Belső csőátmérő: 2mm
 • Működési nyomás: 0-4 bar.
 • Csatlakoztatható 4/6 mm-es műanyag csőhöz.
 • Tápellátás: 240V, 50Hz 
 • Teljesítmény: 2.5W

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

A gáz áramlási irányát a szelepen keresztül nyilak jelzik, beszereléskor erre figyelni kell!

 1. Tekerd le a (4) bemenő csatlakozóról a rögzítő csavart. A bemeneti oldalt (áramlási irányt) nyíl jelzi.
 2. A rögzítő csavart húzd rá a 4/6 mm-es CO2 csőre.
 3. Csatlakoztasd a 4/6 mm-es CO2 cső végét a csatlakozóhoz.
 4. Csavard vissza a rögzítő csavart és szorítsd meg kézzel.
 5. A cső másik végét csatlakoztasd a nyomáscsökkentő szelephez.
 6. az (5) kimeneti csatlakozóval végezd el a fenti lépéseket újra és csatlakoztasd a buborékszámlálón keresztül a diffúzorhoz/reaktorhoz.
 7. Csatlakoztasd a készüléket az áramellátáshoz (javasoljuk egy digitális időkapcsoló használatát). A mágnesszelep akkor nyit (engedi át a CO2 gázt) amikor áram alatt van.

FIGYELMEZTETÉSEK: 

Mindig használj visszacsapó szelepet az akvárium és a mágnesszelep között a csövön! Ezzel elkerülhető, hogy az akváriumvíz bekerüljön a mágnesszelepbe és kárt okozzon.

A gyártó internetes oldala.

További információ
NévAqua Medic mágnesszelep
Cikkszám230.30
EAN4025901106589
Súly (kg)0.400000
GyártóAqua Medic

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua CO2 mágnesszelep Előző Green Aqua CO2 mágnesszelep
Ugrás fel