The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Aqua Medic 1000 CO2 külső reaktor

Akciós ár 34 990 Ft Lista ár 37 990 Ft
Raktáron
Cikkszám
71113

A külső reaktorok működési elve egyszerű: a felfele szálló CO2 buborékokat egy lefele tartó áramlatban tartjuk egy zárt tartályban mindaddíg, amíg azok teljesen be nem oldódnak. A reaktorban elhelyezett műanyaglabdák a buborékok mozgását és az áramlást megtörik, ezáltal turbulenciát keltve, amely tovább javítja a beoldás teljesítményét.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A reaktort a külső szűrő visszafolyó (nyomó) ágára kell felszerelni - mindíg függőleges állásban. 
- Szereljük fel a reaktor tartóelemeit az akvárium szekrényének a belső falára. 
- Csatlakoztassuk a szűrő kijövő ágát a reaktor tetején található csonkra. 
- Csatlakoztassuk a reaktor alját található csonkra az akváriumba menő csövet. (A cső végén a megfelelő elosztás miatt esőztető vagy szélesedő nyílású üvegcső, ún. "lily pipe" javasolt). 
- Csatlakoztassuk a CO2 csövet a reaktorhoz. 
- Töltsük fel vízzel a rendszert a külső szűrő segítségével. 
- Légtelenítsük a reaktort a tetején található szeleppel. (A légtelenítés során a csövön víz is fog kifolyni)

TIPP:
A légtelenítő cső akváriumba való visszavezetésével egyszerűen és kényelmesen használhatjuk a reaktor ezen funkcióját, anélkül, hogy a csövön kifolyó vízzel foglalkoznunk kellene.

FIGYELMEZTETÉS:
- 800-1000 lph alatti külső szűrőteljesítmény alatt a beoldás nem megfelelő, mert a szűrő nem tudja biztosítani a reaktor működéséhez szükséges megfelelően erős áramlást. 
- A külső reaktorok a szűrő teljesítményét rontják. Általánosságban elmondható, hogy a szűrőteljesítmény egy külső reaktor miatt kb. 10%-ot romlik. A szűrő megvásárlásánál és tervezésénél ezt érdemes figyelembe venni.

Angol nyelvű kezelési útmutató és termékleírás itt

További információ
Név Aqua Medic 1000 CO2 külső reaktor
Cikkszám 71113
EAN 4014694711131
Gyártó Aqua Medic
Akvárium mérethez 200L alatt, 250L alatt, 400L alatt, 400L felett

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

AKCIÓ 8%
Seachem Reef Builder - karbonát-alkalinitás beállító korallos akváriumhoz - 300 g Előző Seachem Reef Builder - karbonát-alkalanitás beállító korallos akváriumhoz - 300 g
Ugrás fel