Eladás

Aqua Medic külső reaktor 1000

Az Aqua Medic 1000 külső CO2 reaktor a leghatékonyabb megoldás a külső szűrővel rendelkező nagy akváriumokban.
A CO2 beoldás 100%-os. Mivel általában az akvárium alatti szekrényben helyezik el, látványával egyáltalán nem zavarja az akvárium képét.

A használatához minimum 800-1000 lph (liter/óra) gyári teljesítményű külső szűrő szükséges. 2000 literes akváriumméretig javasolt.

Aqua Medic külső reaktor 1000

Méretek: Magasság 37 cm, átmérő 8 cm.
Szűrőcső-méret:
16/22 mm További részletek a "Termék leírás"-ban.

Raktáron
SKU
71113
32690Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

A külső reaktorok működési elve egyszerű: a felfele szálló CO2 buborékokat egy lefele tartó áramlatban tartjuk egy zárt tartályban mindaddíg, amíg azok teljesen be nem oldódnak. A reaktorban elhelyezett műanyaglabdák a buborékok mozgását és az áramlást megtörik, ezáltal turbulenciát keltve, amely tovább javítja a beoldás teljesítményét.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
A reaktort a külső szűrő visszafolyó ágára kell felszerelni - mindíg függőleges állásban. 
- Szereljük fel a reaktor tartóelemeit az akvárium szekrényének a belső falára. 
- Csatlakoztassuk a szűrő kijövő ágát a reaktor alján található csőre. 
- Csatlakoztassuk a reaktor tetején található csőre az akváriumba menő csövet. (A cső végén a megfelelő elosztás miatt esőztető vagy szélesedő nyílású üvegcső, ún. "lily pipe" javasolt). 
- Csatlakoztassuk a CO2 csövet a reaktorhoz. 
- Töltsük fel vízzel a rendszert a külső szűrő feltöltési automatikája segítségével. 
- Légtelenítsük a reaktort a tetején található szeleppel. (A légtelenítés során a csövön víz is fog kifolyni)

TIPP:
A légtelenítő cső akváriumba való visszavezetésével egyszerűen és kényelmesen használhatjuk a reaktor ezen funkcióját, anélkül, hogy a csövön kifolyó vízzel foglalkoznunk kellene.

FIGYELMEZTETÉS:
- 800-1000 lph alatti külső szűrőteljesítmény alatt a beoldás nem megfelelő, mert a szűrő nem tudja biztosítani a reaktor működéséhez szükséges megfelelően erős áramlást. 
- A külső reaktorok a szűrő teljesítményét rontják. Általánosságban elmondható, hogy a szűrőteljesítmény egy külső reaktor miatt kb. 10%-ot romlik. A szűrő megvásárlásánál és tervezésénél ezt érdemes figyelembe venni.

Angol nyelvű kezelési útmutató és termékleírás itt

További információ
Name Aqua Medic külső reaktor 1000
SKU 71113
Manufacturer Aqua Medic
Akvárium mérethez 200L alatt, 250L alatt, 400L alatt, 400L felett
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.