CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Aqua Medic Cool Control - hűtőventilátor vezérlő, termosztáttal

12 990 Ft
Készleten
Cikkszám
200.26

Érintőképernyőn szabályozható kontrol panel hűtőventilátorokhoz. 12 vagy 24 voltos koaxiális csatlakozókkal (5,5 mm x 2,1 mm) rendelkező ventilátorok vezérlésére szolgál. A kapcsolási pontosság 0,5 °C. A szabályozási tartomány 0 és 36 °C között változik, és a beállított érték 0,1 °C-os lépésekben történik. A hűtésszabályzót vízálló hőmérséklet-érzékelővel szállítjuk. Az LCD kijelző azonnali információt ad az aktuális hőmérsékletről. A beállított érték és a ventilátor teljesítménye (40 – 99%) is megjelenik, és könnyen beállítható.

  • Maximális kapcsolási teljesítmény: 65 W
  • Méretek: l x sz x h kb. 120 x 62 x 28 mm
  • Kábelhosszúságú tápellátás a ventilátorhoz: kb. 150 cm
  • Kábelhossz hőmérséklet-érzékelő: kb. 100 cm
További információ
NévAqua Medic Cool Control - hűtőventilátor vezérlő, termosztáttal
Cikkszám200.26
EAN4025901143553
Súly (kg)0.500000
GyártóAqua Medic

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
JBL tartó láb ProTemp Cooler x200-x300 hűtőventillátorhoz Előző JBL tartó láb ProTemp Cooler x200-x300 hűtőventillátorhoz
Ugrás fel