The wishlist name can't be left blank

Tropica Rotala Bonsai TC (zselés)

Tropica 1-2-Grow Ammania Sp. Bonsai TC

Ammania sp. ‘Bonsai’egy kompakt, közepes ütemben fejlődő változata a Bacopa caroliniana-nak. A növényeket kis csoportokba ültessük és gyakran nyírjuk. A levágott hajtásvégeket újra el tudjuk ültetni a sűrűbb hatás érdekében, vagy szőnyeg hatás eléréséhez. Sok fénynél a hajtásvégek vörös színűek lehetnek, gyengébb fénynél a levelek nagyobbak lesznek és a kompakt kis méretű hatás megszűnik. Ammania sp. ‘Bonsai’ tökéletes választás lehet nano akváriumokhoz.

Raktáron
SKU
33-033E-TC
2 100 Ft

Tropica 1-2-Grow Ammania Sp. Bonsai TC

Ammania ‘Bonsai’egy kompakt, közepes ütemben fejlődő változata a Bacopa caroliniana-nak. A növényeket kis csoportokba ültessük és gyakran nyírjuk. A levágott hajtásvégeket újra el tudjuk ültetni a sűrűbb hatás érdekében, vagy szőnyeg hatásh eléréséhez. Sok fénynél a hajtásvégek vörös színűek lehetnek, gyengébb fénynél a levelek nagyobbak lesznek és a kompakt kis méretű hatás megszűnik. Ammania sp. ‘Bonsai’ tökéletes választás lehet nano akváriumokhoz.

A Tropica 1-2-Grow dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik. A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Tropica Rotala Bonsai TC (zselés)
SKU 33-033E-TC
Gyártó Tropica
Szín Vöröses-zöld
Növény típusa Közepes igényű