Green Aqua Ammania Sp. Bonsai - zselés

Green Aqua Ammania bonsai

Az Ammania sp. ‘Bonsai’egy kompakt, közepes ütemben fejlődő változata a Bacopa caroliniana-nak. 15-20 cm-nél nem is nő magasabbra. A növényeket kis csoportokba ültessük és gyakran nyírjuk. A levágott hajtásvégeket újra el tudjuk ültetni a sűrűbb hatás érdekében, vagybokor hatás eléréséhez. Sok fénynél a hajtásvégek vörös színűek lehetnek, gyengébb fénynél a levelek nagyobbak lesznek és a kompakt kis méretű hatás megszűnik. Ammania sp. ‘Bonsai’ tökéletes választás lehet nano akváriumokhoz. 
Green Aqua dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik. A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

Nincs raktáron
SKU
999401
1400Ft

Green Aqua Ammania bonsai

Az Ammania sp. ‘Bonsai’egy kompakt, közepes ütemben fejlődő változata a Bacopa caroliniana-nak. A növényeket kis csoportokba ültessük és gyakran nyírjuk. A levágott hajtásvégeket újra el tudjuk ültetni a sűrűbb hatás érdekében, vagybokor hatás eléréséhez. Sok fénynél a hajtásvégek vörös színűek lehetnek, gyengébb fénynél a levelek nagyobbak lesznek és a kompakt kis méretű hatás megszűnik. Ammania sp. ‘Bonsai’ tökéletes választás lehet nano akváriumokhoz. A Green Aqua dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik. A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Green Aqua Ammania Sp. Bonsai - zselés
SKU 999401
Gyártó Green Aqua
Szín Vöröses-zöld
Növény típusa Közepes igényű