CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Akvárium

Szűrés
Pozició
Név
Ár
Gyártó
Új termék
Akvárium űrtartalma (L)
Csökkenő sorrend
1-12 az elérhető 375 termékből
12
Oldal
12

Prémium minőségű akváriumok

Az akvarisztika és az akváriumok világában a minőség és a design manapság már a kiemelt szempontok között szerepel. A vásárlók számára fontos, hogy olyan terméket válasszanak, amely az igényeiknek és az esztétikai elvárásaiknak egyaránt megfelel.

A saját gyártású prémium minőségű Green Aqua akvárium tökéletes választás azok számára, akik egyedi, magas minőségű terméket keresnek. Ezek az akváriumok általában nagy gondossággal és szakértelemmel készülnek és gyakran lehetőség van a méret, a forma és más jellemzők testreszabására is.

A japán Aqua Design Amano legendás minőségi akváriumai a világ legismertebb és legelismertebb akváriumai közé tartoznak. Az ADA akváriumok híresek a kiváló minőségű anyagaikról, a precíz kivitelezésükről és a lenyűgöző designjukról.

Akár a saját gyártású akváriumok, akár az európai gyártók prémium akvárium üvegei vagy a japán ADA akvárium mellett döntenek, vevőink biztosak lehetnek abban, hogy minőségi termékeket kapnak.

Mi a különbség a normál és az opti white akváriumok között?

A normál és az Opti White üvegből készült akváriumok közötti különbség elsősorban az üveg minőségében és átlátszóságában rejlik.

A normál (float) üveg, amelyet gyakran használnak akváriumokhoz, általában zöldes árnyalatú, különösen a vastagabb üvegek esetén. Ez a szín az üvegben található vas-oxidok miatt jelenik meg. Bár ez a zöldes árnyalat nem feltétlenül zavaró a legtöbb ember számára, mégis befolyásolhatja a víz és az akvárium lakóinak színét.

Ezzel szemben az Opti White üveg, amelyet gyakran "alacsony vas tartalmú" vagy "extra tiszta" üvegnek is neveznek, sokkal átlátszóbb és tisztább, mert kevesebb vas-oxidot tartalmaz. Ennek eredményeként az Opti White üveg szinte teljesen színtelen, ami lehetővé teszi a színek valósághű megjelenítését. Ez különösen előnyös lehet, ha élénk színes víz alatti világot építünk az akváriumban vagy egyszerűen a halak igazi szépségét szeretnénk kiemelni. Az Opti White akváriumok ma már a legtöbb gyártó kínálatában megtalálhatók, így a Dennerle vagy az Oase gyártók esetén is. Dennerle Nano akváriumok már Opti-White üvegből is választhatók! A nano akvárium kezdőknek kiváló választás lehet. Egy kicsi akvárium berendezése ugyanolyan ízlésesen kivitelezhető, mint egy nagyméretű akvárium.

Az Opti White akvárium általában drágább, mint a normál üvegből készült akvárium, ezért érdemes mérlegelni, hogy mennyire fontos számunkra az extra átlátszóság és a színhűség, illetve a láthatatlan víz hatása. Az akvárium árak elsősorban az üveg minősége, az üveg vastagsága és a kivitelezése miatt elég széles skálán mozognak.

Összefoglalva, a normál üveg és az Opti White üveg közötti különbség elsősorban az üveg átlátszóságában és színében rejlik. Az Opti White üveg tisztább és átlátszóbb, de általában drágább, mint a normál üveg.

Akváriumok átlátszó ragasztással

Az akvárium kialakítása és gyártása az évek során jelentősen fejlődött és a fekete szilikon ragasztástól az átlátszó szilikon ragasztásig terjedő változások a design és az esztétika fejlődését tükrözik. Az átlátszó szilikon ragasztás, különösen az Opti White vagy más magas tisztaságú üveggel kombinálva egy sokkal tisztább, modernebb és esztétikusabb megjelenést eredményez.

Az átlátszó ragasztás minimális és diszkrét, ami lehetővé teszi az akvárium üvegének és a benne lévő élővilágnak, berendezésnek a kiemelését. Az akvárium erős világítása miatt az akvárium élei gyakran világos kékben láthatók az opti white akváriumok esetén.

Az Opti White üveg extra tisztasága és átlátszósága tovább növeli ezt a hatást. Az így készült akváriumok szinte bármilyen belső térben elegánsan mutatnak, legyen szó egy modern enteriőrről, hagyományos otthonról vagy irodai környezetről.

Meg tudom nézni személyesen is az akváriumot?

Természetesen, sőt, a személyes megtekintés mindig a legjobb módja annak, hogy meggyőződjünk egy akvárium minőségéről és kivitelezéséről. A budapesti bemutatóteremben számos kiállított akváriumot tekinthet meg és a leggyakoribb méreteket azonnal meg is lehet vásárolni.

A bemutatóteremben személyesen megvizsgálhatja az akváriumokat, hogy milyen a ragasztásuk minősége, az élcsiszolásuk és az illesztésük. Meg lehet nézni, hogy mi a különbség egy hagyományos float üveg és egy magas tisztaságú opti white üveg között.

A személyes megtekintés lehetőséget ad arra is, hogy kérdéseket tegyen fel munkatársainknak az akváriumokkal kapcsolatban. Ők segíthetnek kiválasztani a megfelelő akváriumot az Ön igényeihez mérten, valamint tanácsot adhatnak a karbantartással és a halak gondozásával kapcsolatban is. A Green Aqua akváriumok igen sokfélék, így akár ötleteket is adhatnak a hozzánk ellátogatóknak.

A személyes megtekintés a legjobb módja annak, hogy meggyőződjünk egy akvárium minőségéről. A budapesti bemutatóteremben számos kiállított akváriumot tekinthet meg és munkatársaink segítségével kiválaszthatja a megfelelőt.

Akvárium rendelés egyedi méretben

A szabvány méretű akváriumok esetében a legtöbb felszerelés, mint például a világítás, a szűrők, a CO2 adagolók és az automatizálási eszközök szinte azonnal elérhetők és könnyen beszerelhetők. Ezek a termékek általában úgy vannak kialakítva, hogy illeszkedjenek a leggyakoribb akvárium méretekhez és könnyen használhatók legyenek a legtöbb akvarista számára. Szabvány akváriumok méret szerint választhatóak kínálatunkból.

Az egyedi méretű akváriumok esetében azonban gyakran egyedi megoldásokra van szükség. Például, ha az akvárium mérete vagy formája nem felel meg a szabványos felszereléseknek, akkor lehet, hogy egyedi világítást, szűrőt vagy CO2 adagolót kell beszerezni vagy készíteni. Ezenkívül, ha az akváriumot speciális helyre, például egy beépített polcra vagy egyedileg gyártott bútorba szeretné beépíteni, akkor előfordulhat, hogy szintén egyedi megoldásokra lesz szükség az akvárium elhelyezéséhez és karbantartásához.

Ezért, ha speciális méretű akváriumot rendel, fontos, hogy figyelembe vegye ezeket a tényezőket is. Lehet, hogy több időt és erőfeszítést igényel a hozzá való felszerelések beszerzése és beállítása, de a végeredmény biztosan kárpótolni fogja, hiszen egy teljesen egyedi és személyre szabott akvárium birtokosa lehet, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez és otthonának stílusához.

Akváriumok szállítása

Az akváriumokat országszerte biztonságosan és az időpontot előre egyeztetve szállítjuk. Kis akváriumok házhozszállítását GLS futárszolgálattal végezzük, nagyobb akváriumok szállítását egyedi raklapos szállítással vagy teljes építés esetén saját autóval oldjuk meg. Az akváriumok esetében a gyártók gondosan csomagolják a termékeket, hogy az biztosan sértetlenül érkezzen meg Önhöz. Ezt általában további csomagolás védelemmel látjuk el a házhozszállítás esetén. Természetesen lehetőség van személyes átvételre boltunkban, a szállítással kapcsolatos opciókat a rendelés leadásnál lehet kiválasztani.

Ugrás fel