The wishlist name can't be left blank

ADA Super Jet Filter ES-600EX külső szűrő - 36cm magas akváriumhoz

ADA Super Jet Filter ES-600EX külső szűrő - 36cm magas akváriumhoz

Az ADA Super Jet külső szűrőit kifejezetten növényes akváriumokhoz tervezték a maximális teljesítmény és a tökéletes szűrést érdekében. Az ADA külső szűrők stabil áramlást biztosítanak hosszú időn át a speciális nagy teljesítményű mágnespumpa segítségével. Robusztus felépítése (ami rozsdamentes acél), minimalista tervezése bármilyen nappaliba vagy irodába elhelyezhetővé teszi.

Méret: 180x580mm
Szűrőtartály: 9 liter
Teljesítmény: 5.5-6 liter/perc.
Emelési magasság: 2.1m-2.7m
Tartozékok:

  • ADA Üveg ki és befolyó
  • 13-as szűrőcsövezés (átlátszó)
  • Cső megfogató elem
  • Szűrő média: 8 liter ADA Bio Rio biológiai szűrőanyag hálóban.
Nincs raktáron
SKU
105-703
316 790 Ft
Az ADA Super Jet ES-600 szériát (Alap, EX, EX2) 60x30x36-os akváriumtól 90x45x45-ös akvárium méretig lehet használni. Csak édesvízi akváriumokhoz használható! Az ADA Super Jet külső szűrők rozsdamentes felépítésük miatt jobban vezetik a hőt ezért műanyag szűrőkkel összehasonlítva néhány fokkal hidegebben tartják az akvárium vizét.

Az ADA Super Jet külső szűrőihez az ADA saját szűrőanyagot fejlesztett. Speciális ADA BIO RIO biólógiai szűrőanyag, ADA NA Carbon aktívszén, ADA Bio Cube biológiai szűrőanyag, ADA Palm Net a mechanikus szennyeződések eltávolítására, ADA Bamboo Charcoal, Clear Float, Tourmaline F is elhelyezhető a szűrőben.

Karbantartás:

Idővel a szűrőközegek tömörödésével csökken a szűrő teljesítménye és a szűrőben lévő mikroorganizmusok nem jutnak elég oxigénhez. Bár ez a szokásosnál is később következik be az erős pumpának köszönhetően, előbb utóbb azért a szűrőt tisztítani kell. Ha teljesítmény csökkenést érzünk, algásodás következne be, vagy olajos réteg, buborékok keletkeznek a felszínen és romlik a víz tisztasága a szűrőt tisztítanunk kell. A szűrőanyagokat ilyenkor elég átmosni az akváriumból leszívott vízzel. Ilyenkor kicsit rázzuk is meg a szűrőközegeket, a közegek között lévő nagyobb szennyeződések miatt. Csapvíz alatt való tisztítás az összes mikroorganizmus pusztulásával jár így azt semmiképp nem javasoljuk!
További információ
Name ADA Super Jet Filter ES-600EX külső szűrő - 36cm magas akváriumhoz
SKU 105-703
Gyártó ADA
Cső átmérő 12/16
Pumpateljesítmény (lph) 360
Akvárium mérethez 100L alatt, 150L alatt