-10%

Seiryu kő 10kg csomagban kedvezménnyel

A japán Aqua Design Amano szürke színű Seiryu kövét a legszebb versenyakváriumokban is használják. Rendkívüli népszerűsége annak köszönhető, hogy a barázdált felülete a növényes akváriumban egy sziklás hegy hangulatát idézi. A feltüntetett ár 10kg. kő ára! TÁJÉKOZTATÓ: Mennyi követ rendeljek? A kövek méretei változóak. (a képeken látható kövek együttes hozzávetőleges súlya 8-10kg).

Raktáron

SKU
53-S040-10x
13500Ft Lista ár 15000Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Seiryu kő 10kg csomagban kedvezménnyel testreszabása
Seiryu kő   + 0Ft
 • Vegyen 10 -t darabját 1350Ft -ért, és spóroljon meg 10%-ot

* kitöltése kötelező

Az Ön testreszabása
ADA Seiryu kő 10kg csomagban
Seiryu kő 10kg csomagban kedvezménnyel

Raktáron

13500Ft

Összefoglaló
  A Seiryu kövek az akvárium viznének PH-ját és keménységét (KH) kismértékben megnövelhetik. Ez a növekedés azonban legtöbbször nem kezelhetetlen mértékű. Tipp: A kövek porosak lehetnek és néha mész-lerakodás is található rajtuk. Bár nem szükséges, egyes esetekben hasznos lehet a háztartási sósavban történő rövid (pár másodperces) fürdetésük. FIGYELMEZTETÉS: A háztartási sósav rendkívül veszélyes, maró hatású anyag. A gőze is! Használata ezért rendkívüli odafigyelést és különleges védőintézkedéseket követel.
  További információ
  Name Seiryu kő 10kg csomagban kedvezménnyel
  SKU 53-S040-10x
  Keményíti a vizet Igen
   

  NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
  A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

  NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
  A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

  VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
  Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

  MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
  Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.