INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA Pro Scissors Wave Type - hullámos olló - 20 cm

43 990 Ft
Készleten
Cikkszám
106-077

ADA Pro Scissors Wave Type 2015 - hullámos olló

A pair of meandering shape scissors is the best tool for pruning a plant like Glossostigma, which grows in sideways and covers the whole substrate.  Pro-Scissors Wave is especially recommended for the use in a large size aquarium. It accelerates the pruning speed of the foreground plants.

A hullámos olló nagy területek nyírására való elsősorban az aljzat közelében.

Hossz: 20 cm.

A japán Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

ADA Pro Scissors Wave Type - hullámos olló

A kanyargó formájú profi ADA ollót az oldalra növő előtéri, az aljzaton terjeszkedő növények (pl. Glossostigma) nyírására tervezték. A Pro Scissors Wave ollót kifejezetten nagyobb méretű akváriumokban történő használatra ajánljuk. Gyorsítja az előtér-növények nyírását és nagy területek nyírására alkalmas.

Hossz: 20 cm.

A japán Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

 

További információ
NévADA Pro Scissors Wave Type - hullámos olló - 20 cm
Cikkszám106-077
EAN4537934060771
GyártóADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA Pro Scissors Spring hajlított olló - 16 cm Előző ADA Pro Scissors Spring - egyenes olló
Ugrás fel