INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA Phyton Git Plus - 50 ml

9 290 Ft
185 800 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
103-109

A PHYTON GIT PLUS növényi kiegészítő, elsősorban növényi kivonatokból áll, antiszeptikus komponenseket tartalmaz. Fejlett összetétele olyan aktív összetevőket is tartalmaz, amelyek fokozza az antiszeptikus és antibakteriális hatásokat, és megakadályozza a növények betegségeit.

A PHYTON GIT PLUS serkenti a növényeket antiszeptikus komponensek előállítására és javítja a betegségekkel szembeni ellenállásukat. Elősegíti a vízi páfránybetegség megelőzését és gátolja a kék-zöld algák növekedését.

Adagolás: Naponta 1 csepp/ 20 l akváriumvízben a betegségek megelőzése érdekében. Kék-zöld alga fertőzés esetén 1 ml-t közvetlenül az érintett területeken kell felvinni.

További információ
Név ADA Phyton Git Plus - 50 ml
Cikkszám 103-109
EAN 4537934031092
Gyártó ADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA Green Gain Plus - 50 ml Előző ADA Green Gain Plus - 50 ml
Ugrás fel