The wishlist name can't be left blank

ADA növény - Eleocharis vivipara - zselés M

Az "esernyő-fű" kitűnő, finom  háttérnövény. A japán típusú növényes akváriumok dísze. Köves (iwagumi) berendezésekhez jól használható. A növények nagyobb csoportokba ültetve adják vissza a hatást.

Ezeket a vízinövényeket speciális zselés tápközegben termesztik. Könnyedén lemoshatja az ültető közeget (zselét), és a növényt elhelyezheti az akváriumban anélkül, hogy a növény gyökerei megsérülnének.

Raktáron
SKU
IC041
2 000 Ft

Család: Cyperaceae
Származási hely: Észak-Amerika (keleti part)
Magasság: - 60 cm
Szélesség: -
Fényigény: alacsony-közepes
Hőmérséklet: 18-26 °C
Vízkeménység: lágy-kemény
pH tolerancia: 5-7
Növekedési ütem: közepes
Igény: alacsony

Az "esernyő-fű" kitűnő, finom  háttérnövény. A japán típusú növényes akváriumok dísze. Köves (iwagumi) berendezésekhez jól használható. A növények nagyobb csoportokba ültetve adják vissza a hatást.

A magas növésű Észak-Amerika keleti partjairól származó fűféle a japán növényes akváriumok finom háttér-dísze. Az akvarisztikában már régebb óta ismerik, de csak a növényes akvarisztika térhódításával került újra előtérbe. Ültessük a növényt a háttérfal mentén sorba, nagyobb csomókban, sűrűn - így jobb vizuális hatást lehet elérni vele.

BIO Mizukusa no Mori

Ezeket a vízinövényeket speciális zselés tápközegben termesztik.
4 fő jellemző:
1.
Széles termékkínálat az előtéri növényektől a háttérnövényekig.
Személyes preferencia alapján választhat a már ismert vízinövények és az újdonságok közt.
2.
Az ültetés könnyebb, mint a cserepes vízinövényeknél.
Könnyedén lemoshatja az ültető közeget (zselét), és a növényt elhelyezheti az akváriumban anélkül, hogy a növény gyökerei megsérülnének.
3.
A vízinövény levelei gyorsan és egyenletesen fejlődnek, a gyökérzet szintén kiváló.
A vízinövényt egy speciális lélegző fóliával lezárva szállítják, hogy a szükséges páratartalom fenntartott legyen, a gázok cserélődni tudjanak. A vízinövény nagyon gyorsan alkalmazkodik a víz alatti körülményekhez.
4.
Nincsenek élősködők, csigák és algák
A vízinövényeket tiszta, steril környezetben termesztik.

Javasoljuk, hogy ültetés előtt mossa le a növény gyökerén lévő zselét klórmentes(!) vízzel, hogy megakadályozza a penész és algák megjelenését az akváriumban.

További információ
Name ADA növény - Eleocharis vivipara - zselés M
SKU IC041
Gyártó ADA