INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA halszállító zacskó

300 Ft
Raktáron
Cikkszám
109-900

ADA halszállító zacskó

Az ADA halszállító zacskó a szokásos halszállítókhoz képest sokkal finomabb anyagból készült az alján lekerekített eldolgozással. Így kíméletesebb a halakkal és a garnélákkal. A zacskó mintázata növényt imitál, ezért halaink kevésbé lesznek stresszesek szállítás közben.

A szállítások alkalmával körültekintően járjunk el. A zacskó megvédi a benne szállítandó halakat, garnélákat, de nem véd meg a szakszerűtlen szállítástól és beszoktatástól. Ezért fordítsunk különös figyelmet a szállítás időtartamára, a megfelelő hővédelemre időszakok alapján és új lakóink beszoktatására is!

A termék mérete alapján leginkább kis méretű halak, garnélák, rákok és csigák szállításárs alkalmas. Nagyobb mennyiségű szállítandó hal esetén használjunk több zacskót.

A termék 1 db halszáállító zacskót tartalmaz

További információ
Név ADA halszállító zacskó
Cikkszám 109-900
EAN 4537934099009
Gyártó ADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Újdonság
ADA Cube Garden 45-P (45x27x30 cm / 5mm) akvárium 4 akasztóval Előző ADA Cube Garden 45-P akvárium - 45x27x30cm
Ugrás fel