INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA Green Gain Plus - 50 ml

9 190 Ft
183 800 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
103-107

A GREEN GAIN PLUS növényi kiegészítő, elsősorban tengeri moszatból származó fitohormonokból, nyomelemekből és aminosavakból áll. A fejlett formula bórt is tartalmaz, amely ösztönzi az új rügyek növekedését. A GREEN GAIN PLUS növeli a növények betegségekkel szembeni ellenálló képességét azáltal, hogy enyhíti a metszésből vagy a környezeti lebomlásból származó stresszt, és elősegíti az új fiatal rügyek növekedését.

A Green Gain Plus nyomelemeket, ásványi anyagokat és aminosavakat és különböző botanikában használt hormonokat tartalmaz - köztük a stresszt csökkentő cytokinin-t.

ADAGOLÁS: A növények nyírása után 20 literenként 1 cseppet naponta, három napig.

Az ADA tápanyagok a gyári tápok legjobbjai. Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

További információ
NévADA Green Gain Plus - 50 ml
Cikkszám103-107
EAN4537934031078
GyártóADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA Green Brighty Nitrogen növénytáp - 300 ml Előző ADA Brighty-K növénytáp - 250ml
Ugrás fel