Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA Green Gain - 50ml

5 3

A gyorsan növő akváriumi növényeket gyakran kell nyírni. Az ezzel okozott stressz hatására a növekedésük lassulhat. A Green Gain nyomelemeket, ásványi anyagokat és aminosavakat és különböző botanikában használt hormonokat tartalmaz - köztük a stresszt csökkentő cytokinin-t.

ADAGOLÁS
A növények nyírása után 10 literenként 3 cseppet naponta, három napig.

Az ADA tápanyagok a gyári tápok legjobbjai.
Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van

Elérhetőség: Nincs készleten

7900 Ft
ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Növényekkel sűrűn beültetett akváriumokban célszerű a javasolt adagokat fokozatosan emelni a növények tápanyag-igényének megfelelően. TERMÉKSKÁLA: A Green Gain mellett az ADA növénytáp termékskála az alábbi alap-tápokat tartalmazza: • Brighty-K (1ml/20l naponta) • Green Brighty Step 1-2-3 egyike (1ml/20l 3x hetente) • ECA (1 csepp/20l 3x hetente) • Green Brighty Special Lights vagy Shade (1 csepp/20l 3x hetente) MENNYI IDŐRE ELÉG 50ml? Általánosságban elmondható, hogy 20csepp=1ml. A flakon tartalma tehát hozzávetőlegesen 1000 csepp. Az adagolás 10 literenként 3 cseppet javasol három napig. Egy 100 literes akváriumban ez nyírásonként 10x3x3=90 cseppet jelent, tehát a flakon tartalma kb. 11 nyírásra lesz elég. Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. FIGYELMEZTETÉS: • A gyermeketől tartsuk távol!

További információk

NévADA Green Gain - 50ml
Cikkszám103-102
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem