ADA Eca - 50ml

ADA Eca - 50ml Az ECA adagolásával a növények színeit élénkíthetjük. A növényes akváriumban gyakran probléma a növények színtelensége, "sápadtsága". Ez általában vashiányra utal. Az ECA olyan kelátolt formájú vasat tartalmaz, amely nem reagál könnyen a vízben található ionokkal és így a növények könnyen hasznosíthatják azt. Az ADA ECA elnevezése az Efficient Complex Acid kezdőbetűiből jött, amit hatékony szerves savaknak lehetne fordítani. A termék a vas tartalmon kívül hatékony szerves savakat is tartalmaz, ami serkenti a baktériumok aktivitását és növényeink növekedését, így javítva akváriumunk általános kondícióján. Az ADA ECA a sápadt leveleken kívül az új hajtások fejlődését is serkenti különböző enzimek aktiválásával. ADAGOLÁS ÉS TERMÉKSKÁLA: Az ADA útmutatása alapján a növényes akváriumba adagoljunk 20 literenként 1 cseppet (a többi tápanyagnál 1 ml-t ) a következő tápanyagok mindegyikéből: • Brighty-K (naponta) • Green Brighty Step 1-2-3 egyike (3x hetente) • ECA (3x hetente - 1 csepp!) • Green Brighty Special Lights vagy Shade (3x hetente) Az ADA tápanyagok a gyári tápok legjobbjai. Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.
Nincs raktáron
SKU
103-104
7900Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Növényekkel sűrűn beültetett akváriumokban célszerű a javasolt adagokat fokozatosan emelni a növények tápanyag-igényének megfelelően. MENNYI IDŐRE ELÉG 50ml? Általánosságban elmondható, hogy 20csepp=1ml. A flakon tartalma tehát hozzávetőlegesen 1000 csepp. Az adagolás 20 literenként 1 cseppet javasol. Egy 100 literes akváriumban ez 5x1x3=15 cseppet jelent hetente, tehát a flakon tartalma kb. 66 hétre, azaz kb. 15 hónapra lesz elég. Adagolási útmutató különböző helyzetekre: Általános adagolás: Hogy megelőzzük a fakó levelek, színvesztést a fiatal növényeken és serkentsük a baktériumok aktivitását, adjunk 2 csepp ECA-t 5 literenként hetente. Ügyeljünk arra, hogy egyformán oszlassuk el az akváriumban a cseppeket, vagy csepegtessünk a szűrő beömlő ágához, hogy az áramlat elkeverje a vízben. Fontos, mert az ECA nehezebb a víznél és nem oldódna be megfelelően egyébként. Fehéredő levelek, fakó levelek kezelése: Ha az új hajtások fehérednek például az Eleocharis vagy az Echinodorus növényeken, vagy a vörös növényeinken színvesztést tapasztalunk, adjunk 2 csepp ECA-t minden 5 literhez naponta. Figyeljük fokozottan az új hajtásokat. Amikor a színe visszatér a növényeknek kövessük az általános adagolást. Más tápokkal használva: A nyomelemek fontosak az akváriumi növények számára, mint a vas és a mangán. Az ECA nagyon gazdag vasban, de nem tartalmazza a többi nyomelemet. Ezért rendes tápozás mellett adagolva dolgozik a legjobb hatásfokon. Például a napi ADA Green Brighty Step 1, ADA Brighty K tápozás mellé adagolva az általános adagolás szerint. Néhány növény mint az Eustralis Stellata ami lassan hoz új hajtásokat adagolhatunk ADA Green Gain-t minden vízcseréhez és ADA ECA tápot. Az ADA ECA barnás színezést adhat egy idő után a víznek. Ez normális jelenség. Algás akváriumba nem javasoljuk az adagolását. Túlzott vas adagolása sérülést okozhat növényeinknek. Cseréljünk hetente legalább 30% vizet az akváriumban használatkor. Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. FIGYELMEZTETÉS: • A gyermeketől tartsuk távol!
További információ
Name ADA Eca - 50ml
SKU 103-104
Gyártó ADA
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.