The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA Eca vas növénytáp - 500ml

Akciós ár 27 990 Ft Lista ár 48 000 Ft
Nincs raktáron
Cikkszám
103-1041
Növényekkel sűrűn beültetett akváriumokban célszerű a javasolt adagokat fokozatosan emelni a növények tápanyag-igényének megfelelően. Adagolási útmutató különböző helyzetekre: Általános adagolás: Hogy megelőzzük a fakó levelek, színvesztést a fiatal növényeken és serkentsük a baktériumok aktivitását, adjunk 2 csepp ECA-t 5 literenként hetente. Ügyeljünk arra, hogy egyformán oszlassuk el az akváriumban a cseppeket, vagy csepegtessünk a szűrő beömlő ágához, hogy az áramlat elkeverje a vízben. Fontos, mert az ECA nehezebb a víznél és nem oldódna be megfelelően egyébként. Fehéredő levelek, fakó levelek kezelése: Ha az új hajtások fehérednek például az Eleocharis vagy az Echinodorus növényeken, vagy a vörös növényeinken színvesztést tapasztalunk, adjunk 2 csepp ECA-t minden 5 literhez naponta. Figyeljük fokozottan az új hajtásokat. Amikor a színe visszatér a növényeknek kövessük az általános adagolást. Más tápokkal használva: A nyomelemek fontosak az akváriumi növények számára, mint a vas és a mangán. Az ECA nagyon gazdag vasban, de nem tartalmazza a többi nyomelemet. Ezért rendes tápozás mellett adagolva dolgozik a legjobb hatásfokon. Például a napi ADA Green Brighty Step 1, ADA Brighty K tápozás mellé adagolva az általános adagolás szerint. Néhány növény mint az Eustralis Stellata ami lassan hoz új hajtásokat adagolhatunk ADA Green Gain-t minden vízcseréhez és ADA ECA tápot. Az ADA ECA barnás színezést adhat egy idő után a víznek. Ez normális jelenség. Algás akváriumba nem javasoljuk az adagolását. Túlzott vas adagolása sérülést okozhat növényeinknek. Cseréljünk hetente legalább 30% vizet az akváriumban használatkor. Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. FIGYELMEZTETÉS: • A gyermeketől tartsuk távol!
További információ
Név ADA Eca vas növénytáp - 500ml
Cikkszám 103-1041
EAN 4537934310418
Gyártó ADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

AKCIÓ 42%
ADA AQUASKY G 361 (C plug) - 36cm LED lámpa Előző ADA AQUASKY G 361 (C plug) - 36cm LED lámpa
Ugrás fel