INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA DOOA Tropical River Soil (2L) - általános akvárium talaj

3 590 Ft
1 795 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
157-001

Trópusi folyami talaj, mely csökkenti a pH-értéket és enyhén savas környezetet teremt. Ez a talaj különösen érdekes a gyönyörű vörös-barna színe miatt, és természetes megjelenést kölcsönöz az akváriumnak, mivel különböző szemcseméreteket tartalmaz.

Mivel a DOOA által készített Tropical River Soil természetes termék, lehetséges, hogy száraz növényi részeket vagy kavicsot is tartalmaz. Ezek nem károsak az akvárium organizmusaira, és nem befolyásolják a víz minőségét.

Használata: Előzetes öblítés nem szükséges. A talaj nem használható talajszűrővel kombinálva.

További információ
Név ADA DOOA Tropical River Soil (2L) - általános akvárium talaj
Cikkszám 157-001
EAN 4537934570010
Gyártó DOOA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA DOOA Stream Pipe ORB P-1 - üveg kifolyó - 10 mm Előző ADA DOOA Stream Pipe ORB P-1 - üveg kifolyó - 10 mm
Ugrás fel