INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA DOOA Paluda Light 60 (C plug) - LED világítás

142 490 Ft
Raktáron
Cikkszám
153-104
  • RGB LED lámpa paludáriumokhoz, a trópusi növények ragyogó megvilágításához
  • Egyszerű kialakítás klasszikus fekete színben
  • DOOA minőség az ADA-tól

A DOOA Paluda Light egy RGB LED lámpa, amelyet kifejezetten trópusi esőerdők növényeinek tartására terveztek kis akváriumokba. A lineáris kialakítású fekete lámpát különleges egyensúly jellemzi a vörös (R), a zöld (G) és a kék (B) fény között.

Ez a világítás eltér a vízi növények tartására használtól. A Paluda Light fejlesztése során különös figyelmet fordítottak arra a fényre, amely a növények leveleit teszi (pl. a különböző begóniafajok) a trópusi esőerdőkre jellemző kék-zöld árnyalatokban ragyogóvá. Ez a fény kiemeli a kis orchideák színességét is.

Az RGB LED Paluda Light tökéletesen illeszkedik a Paluda rendszerhez, 30 vagy 60 cm szélességgel. Alkalmas azonban minden más, megfelelő méretű akváriumhoz is.

A LED világítás nem vízálló, nem szabályozható, és nem használható dimmerrel. Az erős fényt nem igénylő növények fénymennyiségének csökkentése érdekében egy speciális fénytompító matricát lehet a lámpára erősíteni (a csomag része).

A mellékelt tápkábel kizárólag a termék tápegységéhez használható. Más eszközök vagy gyártók tápfeszültségének vagy kábelének használata nem ajánlott.

Adatok:

Teljesítmény AC100 - 240V 50/60 Hz
Energiafogyasztás 30 W ± 10 %
Névleges teljesítmény 54 W
Színhőmérséklet 19.000 ~ 23.000 K
LED-ek száma 45 db (RGB LED)
Fényáram 1150 Lumen
Megvilágítás kb 15.000 Lux (10 cm távolságra)
LED élettartam kb 30,000 óra
Üzemi hőmérséklet: 0 ~ 35°C

Méret:

Hossz: 612 mm
Szélesség: 83 mm
Magasság: 30 mm
Ajánlott akvárium szélesség: 

60 cm

 
További információ
NévADA DOOA Paluda Light 60 (C plug) - LED világítás
Cikkszám153-104
EAN4537934531042
GyártóDOOA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA DOOA Paluda Light 30 (C plug) - LED világítás Előző ADA DOOA Paluda Light 30 (C plug) - LED világítás
Ugrás fel