INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA DOOA Mizukusa Mist Wall 60 - hátfal

124 990 Ft
Készleten
Cikkszám
152-701
  • Varázsold az akváriumot dzsungellé
  • Epifitákkal és mohákkal ültethető
  • A ködösítőt NEM tartalmazza
  • Kiváló minőségű kivitelezés

A DOOA Mizukusa Mist Wall 60 a népszerű Wabi-Kusa Wall utódja. A fekete falon szivacsok találhatók, amelyekre olyan növényeket lehet rögzíteni, mint a mohák, páfrányok és orchideák, így az akvárium könnyen paludáriummá alakítható. A fal egy külön kapható szivattyúval vagy akváriumi szűrővel van összekötve, ami a növényeken lassan átfolyatja a vizet, így megakadályozza azok kiszáradását.

A külön megvásárolható Mizukusa hátfal tartó állvánnyal a Mizukusa Mist Wall tökéletesen rögzíthető az ADA 60 P, 60 F vagy a Neo Glass Terra (23) készülékhez. Az állvány nélkül a fal használható a DOOA Neo Glass Terra-val (36).

  • Kompatibilis szűrő: SUPER JET FILTER ES-150 Ver.2 (Áramlási sebesség: 3,5L/perc, Max. szivattyúmagasság: 1,5m)
  • Kompatibilis akvárium: DOOA NEO GLASS TERRA(H23), CUBE GARDEN SZ60×M30×18(cm), SZ60×Mé30×M36(cm), SZ60×M30×45(cm) (ADA NATURE AQUARIUM)
  • Nem kompatibilis 60x30x16 cm akváriummal

* Megfelelő üvegvastagság 6 mm-ig

Az elmúlt években több ezer egyedi méretű akváriumot és bútort gyártottunk. Ha a standard méretek nem megfelelőek, vagy a beépítési sajátosságok miatt egyedi méretű akváriumra vagy bútorra van szükség, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken. Örömmel segítünk az elképzelések megvalósításában.

A gyártási idő jellemzően 2-8 hét az egyedi igények alapján:

  • Egyedi méretű akvárium: 2-3 hét
  • Laminált bútor: 7-9 hét
  • Prémium bútor: 8-10 hét
További információ
NévADA DOOA Mizukusa Mist Wall 60 - hátfal
Cikkszám152-701
EAN4537934527014
GyártóDOOA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA DOOA Tropical River Sand (2.5kg) - dekorhomok Előző ADA DOOA Tropical River Sand (2.5kg) - dekorhomok
Ugrás fel