INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA DOOA Jungle Soil (3L) - általános talaj

Akciós ár 6 590 Ft Lista ár 7 290 Ft
2 197 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
157-005

A DOOA Jungle Soil talaja mérsékelt tápanyagtartalmú természetes szubsztrát, amely paludáriumokban és akvaterráriumokban használható a növények ültetéséhez. Fekete talajt és antracitport tartalmaz, aktív növényi mikroorganizmusokkal keverik, amelyek hatékonyan képesek segíteni a növények növekedését. Ez a kombináció hozzájárul az egészséges növényfejlődéshez és elősegíti a fokozott gyökérképződést.

Ideális esetben felső rétegként használják a Jungle Base táptalaj fölött.

Leöblítés nélkül azonnal használható. 

System Paluda 30 szetthez 3 liter javasolt, System Paluda 60 szetthez 6 liter.

További információ
NévADA DOOA Jungle Soil (3L) - általános talaj
Cikkszám157-005
EAN4537934570058
Súly (kg)3.000000
GyártóDOOA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
GHL PropellerBreeze 3 fekete (2 ventilátor) Előző GHL PropellerBreeze 3 fekete (2 ventilátor)
Ugrás fel