INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA DOOA Glass Pot SHIZUKU

21 390 Ft
Készleten
Cikkszám
151-302

A DOOA SHIZUKU Glass Pot egy kézzel készített üvegedény fedéllel, nagyon vonzó kivitelben. Kifinomult, könnycsepp alakja különösen alkalmas a magas páratartalmat kedvelő növények ültetésére.

A megfelelő gázcserét az üveg testének felső részén lévő kis lyukak biztosítják. Az öntözés nagyon könnyű feladattá válik a fedél közepén található apró lyuknak köszönhetően. Az öntözővizet egyszerűen beleöntjük az üvegfedélbe, és azonnal csepegni kezd a növényre. A felesleges vizet könnyen eltávolíthatjuk a külön megvásárolható DOOA System Paluda szennyvízcsatornával.

A SHIZUKU Üvegedény számos ültetési lehetőséget kínál. Legyen szó epifita orchideákról, amelyek egy gyökérfadarabhoz vannak kötve, gömb alakú wabi kusa kiszáradt növényekkel, vagy egy mini paludárium, amely a DOOA Jungle Soil-t használja szubsztrátként, a kisméretű kertészkedésnek nincsenek korlátai.

A SHIZUKU Üvegedény különösen harmonikusan néz ki, ha a klasszikus DOOA Wood Base SHIZUKU-ra helyezi. A hozzá illő DOOA illóolajjal kiegészítve pihentető esőerdő hangulatot teremthetünk a lakóterünkben.

A termék a fa alapot és az illóolajokat nem tartalmazza, külön megvásárolhatók.

Méret: Max. Ø170×H200mm

Tető méret: Max. Ø103×H20mm

Az elmúlt években több ezer egyedi méretű akváriumot és bútort gyártottunk. Ha a standard méretek nem megfelelőek, vagy a beépítési sajátosságok miatt egyedi méretű akváriumra vagy bútorra van szükség, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken. Örömmel segítünk az elképzelések megvalósításában.

A gyártási idő jellemzően 2-8 hét az egyedi igények alapján:

  • Egyedi méretű akvárium: 2-3 hét
  • Laminált bútor: 7-9 hét
  • Prémium bútor: 8-10 hét
További információ
NévADA DOOA Glass Pot SHIZUKU
Cikkszám151-302
EAN4537934513024
GyártóDOOA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA DOOA Magnet Light G - LED világítás Előző ADA DOOA Magnet Light G - LED világítás
Ugrás fel