INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA DOOA Essential Oil Rain Forest 2mL - illóolaj

15 390 Ft
7 695 Ft / 1 ml
Készleten
Cikkszám
153-030

Az illóolajat a DOOA hozta forgalomba, kifejezetten a SHIZUKU Wood Base-ben való használatra (külön megvásárolható). Ezt a természetes illóolajat olyan fákból vonják ki, amelyek a japán Niigata területén nőnek. Ennek a koncentrált olajnak 1 ml-éhez 1 kg növényi nyersanyagot használnak fel.

E kiemelkedő olajok gyártásának valamennyi gyártási lépését, a lepárlástól a palackozásig, az anyagok beszerzésén keresztül, szigorú minőség-ellenőrzésnek vetik alá. Az eredmény egy hiteles és gazdag illat, amelyet a szintetikus termékek nem tudnak elérni.

Ezek a válogatott, faillatú illóolajok a DOOA Wood Base természetes anyagával és egy gyönyörűen ültetett SHIZUKU üvegedénnyel kombinálva harmonikus légkört hoznak létre az érzékek számára.

Az illóolaj két egyedi illatban kapható, a Kuromoji és a Rain forest. 

Használata:

Cseppentsünk 1-2 csepp olajat a SHIZUKU Wood Base-be (lásd fotón). Az olaj elkezd párologni apránként és a friss illat sokáig élvezhető lesz.

További információ
NévADA DOOA Essential Oil Rain Forest 2mL - illóolaj
Cikkszám153-030
EAN4537934530304
GyártóDOOA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA DOOA Essential Oil Kuromoji 1mL - illóolaj Előző ADA DOOA Essential Oil Kuromoji 1ml - illóolaj
Ugrás fel