The wishlist name can't be left blank

ADA Cube Garden 60-H akvárium - 60x30x45cm

Az ADA Cube Garden akváriumai a legmagasabb minőséget képviselik. Speciális színtelen üveg a korábbi opti white üvegekhez képest nagyobb tisztaság, az akváriumok élei is színtelenek, a szilikonozás és összeillesztések pedig szinte láthatatlanok. Az ADA akváriumainál nem használ merevítést, mert minden ilyen dolog csak a vizuális élményből vesz el. Remek választás lehet egy exkluzív nano akváriumhoz ahol a kiváló minőség szempont.

<strong>Méretek:</strong> 60x30x45cm
<strong>Üvegvastagság:</strong> 6 mm

<strong>Tartozékok:</strong> 4 db. rozsdamentes acél üvegtető-tartó <a href="https://greenaqua.hu/hu/ada-uvegteto-tarto-kampok-4-db-6mm.html">kampó</a> (a fedél nem tartozék).

Az ADA logo megjelenik az akvárium előlapján!

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

Az akvárium méretéből és sérülékenységéből adódóan a terméket nem tudjuk ingyenesen szállítani! Magyarország területén a raklapos kiszállítás egységesen bruttó 20.000 Ft-ba kerül. Külföldi szállítás esetén a szállítási költségről érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Raktáron
SKU
102-8524
96490Ft
Az ADA Cube Garden akváriumai a legmagasabb minőséget képviselik. Speciális színtelen üveg a korábbi opti white üvegekhez képest nagyobb tisztaság, az akváriumok élei is színtelenek, a szilikonozás és összeillesztések pedig szinte láthatatlanok. Az ADA akváriumainál nem használ merevítést, mert minden ilyen dolog csak a vizuális élményből vesz el. Remek választás lehet egy exkluzív nano akváriumhoz ahol a kiváló minőség szempont. Méretek: 60x30x45 cm Üvegvastagság: 6 mm Tartozékok: 4 db. rozsdamentes acél üvegtető-tartó kampó (a fedél nem tartozék). Az ADA logo megjelenik az akvárium előlapján! Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.
További információ
Name ADA Cube Garden 60-H akvárium - 60x30x45cm
SKU 102-8524
Gyártó ADA