INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA CO2 reduktor - nyomáscsökkentő szelep

113 790 Ft
Nincs raktáron
Várható beérkezés 2021/10/20
Cikkszám
101-303

Az ADA nyomáscsökkentő szelep az ADA precíziós tervezésének és kiváló tervezési készségeinek bizonyítéka. Kiváló minőségű modell, melyet újratölthető CO2 tartállyal lehet használni.

Az állítható nyomásgátló funkció (0-0,35 MPa) lehetővé teszi a kifolyónyomás kézi vezérlését. A fekete tárcsa elforgatásával szabályozhatja és leállíthatja a CO2-ellátást.

Kompatibilis a CO2 elosztó részekkel, és kiváló a CO2 több akváriumra való elosztásához. Nagyon tartós belső tömítéssel van szerelve.

További információ
Név ADA CO2 reduktor - nyomáscsökkentő szelep
Cikkszám 101-303
EAN 4537934013036
Gyártó ADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Oxyturbo CO2 reduktor, tűszeleppel és mágnesszeleppel Előző Oxyturbo CO2 reduktor, tűszeleppel és mágnesszeleppel
Ugrás fel