The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA Green Brighty K növénytáp - 300 ml

6 090 Ft
Raktáron
Cikkszám
103-037

Növényekkel sűrűn beültetett akváriumokban célszerű a javasolt adagokat fokozatosan emelni a növények tápanyag-igényének megfelelően.

Látványos növekedés eléréséhez használjuk az alábbi tápokat:

  • Green Brighty Neutral K vagy Brighty K (1ml 20l-re naponta)
  • Green Brighty Mineral (1ml 20l-re naponta)
  • Green Brighty Iron (1ml 20l-re naponta)
  • Green Brighty Nitrogén (1ml 20l-re naponta)

(Használja a Brighty K vagy a Green Brighty Neutral K tápoldatokat a víz minőségétől függően)

A Káliumon kívül még két lényeges ún. makro tápanyag van: a nitrogén és a foszfor. Ezek azonban a növényes akváriumban - bizonyos mértékben - folyamatosan termelődnek maguktól is. A Kálium azonban nem. Ezért is oly lényeges a Kálium rendszeres adagolása.

Fontos megérteni, hogy a növény-tápanyaghiány tüneteket és ezáltal az algásodást a tápanyagok bármelyikének a hiánya előidézheti. Hiába van egy kivételével az összes tápanyagból elegendő a vízben, ha pl. hiányzik a Kálium, a növények szenvedni fognak és megjelenik az alga.

A Green Brighty K az ADA többi termékével együtt rendkívül jó eredményekkel használható - a saját tapasztalataink alapján is.

 

További információ
Név ADA Green Brighty K növénytáp - 300 ml
Cikkszám 103-037
EAN 4537934030378
Gyártó ADA
Akvárium típusa Közepes-sok fényhez - high tech

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Tropica Specialized növénytáp - 5 L Előző Tropica Specialized növénytáp - 5000ml
Ugrás fel