INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

ADA Bottom Plus (25 db) - általános növény táp rúd

7 990 Ft
320 Ft / 1 db
Raktáron
Cikkszám
104-105

Az új ADA Bottom Plus az Iron Bottom és a Multi Bottom utódja. Fokozza a nitrogén és vas tartalmat, melyek idővel az akvárium szubsztrátumában kimerülnek, mert a növények elhasználják. Felfrissíti a vízi növények levélszínét a gyökerek tápanyag ellátásával. Főként természetes talajból készül, mint az Aqua Sol termékek és teljesen lebomlanak.

A rudacskákat az aljzatba kell nyomni a növények gyökerei közelében.

Sok növény - de különösen az Echinodorus és Cryptocoryne fajok a tápanyagok nagy részét a gyökereiken keresztül veszik fel. Ha az aljzatban a tápanyag-szint csökken növekedési problémák jelentkezhetnek. Ez leggyakrabban a nagyobbra nőtt, régebbi növények esetében jeletkezik.

MENNYISÉG: 25 db táprudacska

További információ
Név ADA Bottom Plus (25 db) - általános növény táp rúd
Cikkszám 104-105
EAN 4537934041053
Gyártó ADA

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Deponit NutriBalls, talajtáp golyók - 30 db Előző Dennerle Deponit NutriBalls, talajtáp golyók - 30 db
Ugrás fel