ADA Bio Rio - Biológiai szűrőanyag - 1 liter

Az eredményes növényes akvarisztikában gyakorlatilag elengedhetetlen a külső szűrők használata. Ugyanez érvényes a jó minőségű szűrőanyagokra is. Kevesen tudják, hogy a növények bomlása lényegesen nagyobb ammóniatermeléssel jár, mint a halak vizeletéből és az ürülékének bomlásából származó ammónia mennyisége. A Bio Rio az ADA rendkívül jó minőségű biológiai szűrőanyaga. A biológiai szűrőanyagok minőségének a meghatározásánál a felületre tapadó baktériumok minél nagyobb száma és az eltömődés - ezáltal a baktériumpusztulás - megakadályozása a legfontosabb. Az ADA Bio Rio mindezeket tökéletesen megvalósítja. Mennyiség: 1 liter A japán Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.
Raktáron
SKU
105-001
4500Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Az akváriumok szűrésének a nitrifikációs folyamat biztosítása az egyik legfontosabb feladata. A nitrifikáció röviden az a folyamat, amelynek során a szűrben tenyésző baktériumkultúra a bomlástermékek által termelt - halak számára toxikus - ammóniát átalakítja nitritté majd nitráttá.

A Bio Rio egy olyan porózus-anyagokat tartalmazó keverék, amelyben minden összetevőnek egyedi szerepe van.:

  • A vulkanikus kőzetnek rendkívül nagy a felülete, tehát sok - milliárdnyi aerób (oxigént felhasználó) baktérium tud megtelepedni rajta.
  • A Kikou kő ásványokat és nyomelemeket tartalmaz, a víz aktiválását végzi.
  • A japán tölgyfából készült szén elnyeli a savas vegyületeket és segíti a baktériumok elszaporodását.
  • FIGYELEM! A Bio Rio szűrőanyagot csakis használt akváriumvízben takarítsuk. Ezzel meggátolható a baktériumkultúra nagymértékű pusztulása.

 

A szűrőt lehetőség szerint soha ne hagyjuk 30 percnél hosszabb ideig kikapcsolt állapotban! Az ADA precíz mérései kimutatták, hogy 30 perc alatt még nem történik komolyabb baktériumpusztulás. 30 perc után azonban exponenciálisan csökken az aerób baktériumok száma a szűrőben és 2-3 óra oxigénhiány teljesen tönkreteheti a popluációt és a több hetes bejáratási időszak kezdődhet elölről - az algásodás veszélyekkel és ammóniacsúcsokkal együtt.

További információ
Name ADA Bio Rio - Biológiai szűrőanyag - 1 liter
SKU 105-001
Manufacturer ADA
Szűrőanyag típusa Biológiai
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.