The wishlist name can't be left blank

ADA Bacter Ball aljzat-baktériumkultúra elősegítő gömb

Ugyanazokból az összetevőkből készül, mint a Bacter 100, csak könnyebben kezelhető - gömb formába tömörítve. Ez a termék nagymértében hozzájárul az aljzatban vagy szűrőben tenyésző baktériumok gyors elszaporodásához, ezáltal az akvárium biológiai szűréségnek beindulásához.

A Bacter Ball gömbjei az akváriumban (az aljzatba ásva vagy szűrőbe helyezve) idővel szétesnek - használatával az aljzat állapotát javíthatjuk fel valamint az akvárium ökoszisztémájának a stabilitását erősíthetjük. A darabkáit a halak vagy ivadékaik elfogyaszthatják - ezzel is javítva a bélflórájukat.

Nemcsak új akvárium indításakor lehet szükség a baktériumgömbökre. Bármely olyan esetben sikerrel használható, amikor valamilyen okból (pl. áramszünet miatti szűrőleállás) az akvárium egyensúlya veszélyben forog.

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. További információk a "Termék leírás"-ban.

Raktáron
SKU
104-112
7 290 Ft

Az ammónia-lebontásban és az egyéb káros anyagok semlegesítésében az akváriumban tenyésző baktériumoknak óriási szerepe van.

A megfelelő számú baktérium (sok milliárd) jelenléte létfontosságú. Új akvárium indításakor, vagy az egyensúly megbomlása esetén, amikor még (vagy már) nincsenek megfelelő számban jelen az aljzatban és a szűrőben, maradéktalanul segítenünk kell az újbóli elszaporodásukat és túlélésüket. Ellenkező esetben a halak akár életveszélybe is kerülhetnek. Az akváriumban az ökoegyensúly több okból is megbomolhat, jó példa erre egy 2 óránál hosszabb áramszünet miatti szűrőleállás, vagy az aljzat nagymértékű felkavarása vízcsere nélkül.

ADAGOLÁS:

  • Új akvárium indításakor adagoljuk az akvárium aljzata alá, illetve szükség szerint közvetlenül a vízbe. 60 literenként 1 golyó.
  • Már bejáratott akváriumban az aljzaba dughatjuk, a szűrőbe helyezhetjük őket, vagy adagolhatjuk közvetlenül a vízbe.

A dobozban 18 golyó található.

További információ
Name ADA Bacter Ball aljzat-baktériumkultúra elősegítő gömb
SKU 104-112
Gyártó ADA