The wishlist name can't be left blank

ADA Bacter 100 aljzat-baktériumkultúra elősegítő

Az ADA Bacter 100 használatával az aljzat állapotát javíthatjuk fel valamint az akvárium ökoszisztémájának a stabilitását erősíthetjük. Ez a termék elősegíti az aljzatban található baktériumok szaporodását, ezáltal a biológiai szűrésben létfontosságú szerepe van. Nemcsak új akvárium indításakor lehet szükség ADA Bacter 100-ra. Bármely olyan esetben sikerrel használható, amikor valamilyen okból (pl. áramszünet miatti szűrőleállás) az akvárium egyensúlya veszélyben forog.

Használata:

  • Új akvárium indításakor szórjuk az ADA Power Sand (növény táptalaj) tetejére (az általános növénytalaj alá).
  • A hagyományos adag: 2 csapott kanálnyi Bacter 100 minden 2 liter Power Sand-re.
  • Cyano algára (BGA) szórva gátolva a alga/baktérium növekedését

A túladagolás nem veszélyes. Az optimális bakteriális fejlődéshez használjunk Clear Super-t (aktívszén granulátumot).

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik. További információk a "Termék leírás"-ban.

Raktáron
SKU
104-111
7 590 Ft

Az ammónia-lebontásban és az egyéb káros anyagok semlegesítésében az akváriumban tenyésző baktériumoknak óriási szerepe van.

A megfelelő számú baktérium (sok milliárd) jelenléte létfontosságú. Új akvárium indításakor, vagy az egyensúly megbomlása esetén, amikor még (vagy már) nincsenek megfelelő számban jelen az aljzatban és a szűrőben, maradéktalanul segítenünk kell az újbóli elszaporodásukat és túlélésüket. Ellenkező esetben a halak akár életveszélybe is kerülhetnek. Az akváriumban az ökológiai egyensúly több okból is megbomolhat, jó példa erre egy 2 óránál hosszabb áramszünet miatti szűrőleállás, vagy az aljzat nagymértékű felkavarása vízcsere nélkül.

ADAGOLÁS: Új akvárium indításakor adagoljuk az akvárium aljzata alá, illetve szükség szerint közvetlenül a vízbe.

A hosszútávú jó eredmények elérése érdekében használjunk Bacter Ball-t a későbbiekben is. A Bacter 100 használatakor a víz időszakosan zavarososodhat - ez természetes jelenség. Néhány nap múltán a víz kitisztul majd. Ha a használatakor a Bacter 100 a levelekre került, egy vízcserével távolítsuk el róluk.

Az Aqua Design Amano termékei a legmagasabb minőséget képviselik.

További információ
Name ADA Bacter 100 aljzat-baktériumkultúra elősegítő
SKU 104-111
Gyártó ADA