Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

ADA aljzat adalékok 60 literes akváriumhoz

4 17

Az ADA aljzat adalék csomag azok számára készült, akik szeretnék kipróbálni a teljes ADA táptalaj rendszert Aqua Soil talajokhoz, de nem szeretnék a teljes kiszerelést megvásárolni. A csomag egy 60 literes akvárium telepítéséhez szükséges adalékokat tartalmazza.


Az alapcsomag tartalma:


  • 3 adagolókanál Bacter 100

  • 3 adagolókanál Clear Super

Az ADA Tourmaline BC opcionálisan választható. Amennyiben nagyobb akváriumhoz szeretné megvásárolni a termékeket kérjük arányosan többet tegyen kosarába. Példa: 120 literes akvárium esetén 2db, 180-as akvárium esetén 3db, 240-es akvárium esetén 4db adalék csomag szükséges.

A termék az ADA nagy sikerű aljzat adalékait tartalmazza egy 60 literes akvárium méretéhez igazítva gazdaságos kiszerelésben.
A termékek tulajdonságairól webshopunk termék lapjain tájékozódhat.


Figyelem! A kép illusztráció jellegű. A termékek kimérve érkeznek, nem az eredeti dobozos csomagolásban!

Elérhetőség: Készleten

1450 Ft
ADA
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Az ADA aljzat adalék csomag azok számára készült, akik szeretnék kipróbálni a teljes ADA táptalaj rendszert Aqua Soil talajokhoz, de nem szeretnék a teljes kiszerelést megvásárolni. A csomag egy 60 literes akvárium telepítéséhez szükséges adalékokat tartalmazza.

Alapesetben az ADA Clear Super, ADA Bacter 100 van a csomagban és az ADA Tourmaline BC opcionálisan választható. Amennyiben nagyobb akváriumhoz szeretné megvásárolni a termékeket kérjük arányosan többet tegyen kosarába.

Pl: 120 literes akvárium esetén 2db, 180-as akvárium esetén 3db, 240-es akvárium esetén 4db adalék csomag szükséges.

A termék az ADA nagy sikerű aljzat adalékait tartalmazza egy 60 literes akvárium méretéhez igazítva.
A termékek tulajdonságairól webshopunk termék lapjain tájékozódhat.

Az aljzat adalékok használatával akváriumát megfelelő indító baktérium mennyiséggel, a baktériumok számára szükséges táplélékkal tudjuk ellátni.

A csomag a következő ADA aljzat adalékokat tartalmazza:

ADA Clear Super 3 adagolókanál kimérve
ADA Bacter 100 3 adagolókanál kimérve


Opcionálisan választható adalékok:

ADA Tourmaline BC 20g

 Bővebben az ADA talajok telepítéséről és az adalék anyagok használatáról:

ADA Aljzatok és adalékok

ADA Aljzatokról bővebben - angolul

További információk

NévADA aljzat adalékok 60 literes akváriumhoz
CikkszámADA-Additive-Set
GyártóADA

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem