The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

2hr APTe EI általános növénytáp - 1000 ml

19 490 Ft
Raktáron
Cikkszám
APTe-1000

A 2HR Aquarist APT-EI növénytápja Tom Barr híres tápanyagadagolási módszere alapján mostantól használatra kész koncentrátumban érhető el. Ez a növénytápozási módszer a túltápozáson alapszik, így garantálva, hogy a növények számára fontos nyomelemek mindig rendelkezésre álljanak.

Ez egy "all-in-one" koncentrátum, amelyben ötvöződnek a nélkülözhetetlen makro-, mikro- nyomelemek garantálva a tápanyaghiánymentes gyors növénynövekedést.

Adagolás: 5 ml / 100 liter hetente 3 alkalommal, vagy 2 ml / 100 liter naponta. Mindkét rutint heti 50%-os vízcserével kell kombinálni.

5ml/100 liter tartalmaz: 6ppm Kálium (K), 6ppm Nitrogen (NO3), 1.5ppm Foszfor (PO4), 0.16ppm Vas (Fe), továbbá kisebb mennyiségben Bór (B), Réz (Cu), Magnézium (Mg), Mangán (Mn), Molibdén (Mo), Cink (Zn).

További információ
Név 2hr APTe EI általános növénytáp - 1000 ml
Cikkszám APTe-1000
EAN 5994460027743
Gyártó 2hr APT

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Újdonság
2hr APT3 Complete teljes értékű növénytáp - 1000 ml Előző 2hr APT3 Complete teljes értékű növénytáp - 1000 ml
Ugrás fel