INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

2hr APT3 Complete teljes értékű növénytáp - 1000 ml

19 990 Ft
19 990 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
APT3-1000

Birkózzon meg a legigényesebb növényekkel, vagy csak élvezze a mindennapi varázslatot akár sok halat tartalmazó akváriumokban is. A legegyszerűbb módja a növényes akváriumok valódi lehetőségeinek kiaknázására, használatával a növények egyedülálló színt és formát mutatnak.

Az APT Complete az arany középút az APT Zero és EI mellett. Több tápanyagot tartalmaz, mint a Zero, de kiegyensúlyzott összetételének köszönhetően egyenletes növekedést érhetünk el. Ha látványos, gyors növény növekedést szeretnénk használjuk az APT EI tápot

Adagolás: 5 ml / 100 liter hetente 4 alkalommal, vagy 3 ml / 100 liter naponta. Mindkét rutint heti 30%-os vízcserével kell kombinálni.
Garnéla barát: igen

5ml/100 liter tartalmaz: 4ppm Kálium (K), 1.5ppm Nitrogen (NO3), 0.7ppm Foszfor (PO4), 0.03ppm Vas (Fe), 0.4ppm Magnézium (Mg), továbbá kisebb mennyiségben Bór (B), Réz (Cu), Mangán (Mn), Molibdén (Mo), Cink (Zn).

További információ a termékről cikkünken.

További információ
Név2hr APT3 Complete teljes értékű növénytáp - 1000 ml
CikkszámAPT3-1000
EAN5994460027712
Súly (kg)1.100000
Gyártó2hr APT

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
2hr APTe EI általános növénytáp - 1000 ml Előző 2hr APTe EI általános növénytáp - 1000 ml
Ugrás fel