INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

2hr APT1 Zero általános növénytáp - 1000 ml

19 490 Ft
19 490 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
APT1-1000

Birkózzon meg a legigényesebb növényekkel, vagy csak élvezze a mindennapi varázslatot akár sok halat tartalmazó akváriumokban is. A legegyszerűbb módja a növényes akváriumok valódi lehetőségeinek kiaknázására, használatával a növények egyedülálló színt és formát mutatnak.

Az APT ZERO abban különbözik az APT Complete-től, hogy nem tartalmaz nitrátot és foszfátot. Ezzel az adagolási rendszerrel kisebb az esély az algásodásra, továbbá a növények mélyebb vörös színt kaphatnak.
Aktív agyagos talaj és táptalaj használata javasolt.

Adagolás: 5 ml / 100 liter hetente 4 alkalommal, vagy 3 ml / 100 liter naponta. Mindkét rutint heti 30%-os vízcserével kell kombinálni.
Garnéla barát: igen

5ml/100 liter tartalmaz: 3.8ppm Kálium (K), 0.05ppm Vas (Fe), 0.5ppm Magnézium (Mg), továbbá kisebb mennyiségben Bór (B), Réz (Cu), Mangán (Mn), Molibdén (Mo), Cink (Zn).

További információ a termékről cikkünken.

További információ
Név 2hr APT1 Zero általános növénytáp - 1000 ml
Cikkszám APT1-1000
EAN 5994460027682
Gyártó 2hr APT
Akvárium típusa Kevés fényhez - low tech

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
2hr APT1 Zero általános növénytáp - 500 ml Előző 2hr APT1 Zero általános növénytáp - 500 ml
Ugrás fel