CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

2hr APT Jazz - talajtáp kapszula - 54 db

15 990 Ft
296 Ft / 1 db
Készleten
Cikkszám
APTj-54

Talajtáp kapszula növényes akváriumokhoz. Teltebb növényeket eredményez és az algák ellen is véd. A piacon egyedülálló nitrát korlátozó képessége a lehető legmélyebb vörös színt eredményezi azáltal, hogy megtartja a gyökérzónában az erős ammóniás nitrogént.

Helyezze a kapszulát közvetlenül a növény gyökereihez legalább 3 cm mélységbe. 1 kapszula kb. 16 cm2-nyi növénynek elegendő. Cseréljen vizet kb 2 óra elteltével, így eltávolítja a felületi törmeléket, ami az algák egyik kiváltó oka. A hatást már 7 nap után észlelheti a növények új levelein. A kapszula hatása kb 2 hónapig tart.

További információ
Név2hr APT Jazz - talajtáp kapszula - 54 db
CikkszámAPTj-54
EAN5994460030446
Súly (kg)0.300000
Gyártó2hr APT

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
2hr APT Sky - vízkeménység növelő - 150 g Előző 2hr APT Sky - vízkeménység növelő - 150 g
Ugrás fel