CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

2hr APT Fix - természetes algagátló - 300 ml

7 990 Ft
26 633 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
APTf-300

Az algák kezelésének legtermészetesebb módja. Különösen hatékony a BBA (ecsetalga), a haj-, szőr- és a fonalas algák legtöbb formája esetén. Biológiailag teljesen lebomlik.

Kétféle javasolt adagolási mód:

  1. Leszívott akváriumban nyomjuk a napi ajánlott adagot a mellékelt pipettával direktben a dekorációra. Ebben az esetben figyeljünk rá, hogy növényre ne jusson!
  2. Állítsuk le a szűrőt és a napi ajánlott adagot nyomjuk az algás növényre, néhány perc után indítsuk el ismét a szűrőt. Mohákra és Vallisneria félékre ne adagoljuk. 

Adagolás: max. 1 ml / 10 liter 24 óránként pipettával a kezelendő felületre

A 300 ml-es kiszerelés adagoló pipettával kapható.

További információ a termékről cikkünken.

További információ
Név2hr APT Fix - természetes algagátló - 300 ml
CikkszámAPTf-300
EAN8881300100131
Súly (kg)0.400000
Gyártó2hr APT

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Ugrás fel