The wishlist name can't be left blank

Események képei

A Green Aqua rendszeresen szervez itthoni növényes akvarisztikai eseményeket illetve rendszeresen látogatunk nemzetközi akvakertész találkozókat, kiállításokat, galériákat.. A képek a magyar akvakertészet népszerűségét és erejét is mutatják.

 

IAPLC 2015

 

IAPLC 2015

A legrangosabb nemzetközi akvakertész verseny, az International Aquatic Plants Layout Contest, az ADA 2015 évi versenyének Green Aqua vonatkozású fotói. A magyar nevezések száma európa-szinten a legmagasabb szinten van.

 

Iwagumi Contest 2

 

Iwagumi-Contest - 2. rész

A Green Aqua törökbálint boltja előtt ismételten megszerveztük a népszerű akvakertész vetélkedőt. Lássuk, melyik csapatnak sikerült a legszebb köves kompozíciót létrehoznia az üres, homokkal töltött 60 literes akváriumokban az udvaron.

             
 Interzoo 2014 képek  

Interzoo 2014

A  kétévente megrendezett világkiállításra csak kereskedők hivatalosak. Mi eddig minden alkalommal igyekeztünk beszámolni a látott érdekességekről. Látható, hogy a növényes akvarisztika rendkívül erősen tör felfele a különböző kiállítóknál.

  Scaper's Day 2014  

Scaper's Day 2014

A Green Aqua eddigi egyik legnagyobb sikerű rendezvénye, ahol 3 csapatban 3 akvakertész mérhette össze a tudását. Az akváriumok kivétel nélkül rendkívül jól szerepeltek az IAPLC 2014-en, a Talachi-team a 122. helyezést hozta el!

             
IAPLC 2014  

IAPLC 2014

A legrangosabb nemzetközi akvakertész verseny, az International Aquatic Plants Layout Contest, az ADA 2014 évi versenyének Green Aqua vonatkozású fotói. Ebben az évben is rendkívül jó magyar eredmények születtek, van magyar a TOP 100-ban.

  A Saguaro Forest című akvárium készítése  

A Saguaro Forest című akvárium készítése

Farkas Balázs, a Green Aqua egyik alapítója a fejébe vette, hogy kaktuszokat ültet a víz alá. Az akvárium a 2014-es IAPLC versenyen a 46. helyezést érte el. Az akvárium készítéséről tettük közzé ezt a fotósorozatot.

             
Tokyo Sumida Aquarium 2014  

Sumida Aquarium - Tokyo 2013

Látja, hogyan működik? Tudja, hogy hogyan kell összerakni? Nézze meg a képeken működés közben a CO2 diffúzort, a Twinstar-t, az ADA AquaSky LED lámpát és még sok más gyönyörű formatervezésű terméket.

  ADA Workshop 2013  

ADA Workshop 2013

Nagysikerű workshop-sorozatunk ezen állomásán az ADA termékek használatát mutattuk be egy exkluzív ADA akvárium berendezésén keresztül. A törökbálinti bolt tele volt, legközelebb nagyobb helyet kell majd kibérelnünk...

             
Iwagumi Contest 2013  

Iwagumi Contest 2013

Az akváriumi dekorációs kövek berendezését tanító versenyünk első része. A csapatoknak egységnyi idő alatt kellett összeállítania Seiryu kövekből egy hardscape-kompozíciót. Külföldi nevezőnk is volt.

  Tropica Workshop 2014  

Tropica Workshop 2014

Lantos Viktor, a Green Aqua egyik alapítója a Tropica cég központjában járt Dániában. Az élményeit egy képes beszámolóval tette közzé a Green Aqua törökbálnti boltjában. A Tropica az egyik legnagyobb európai növénytermesztő.

             
Wabi-Kusa workshop  

Wabi-Kusa workshop

Akváriumi növények a víz fölött. Hozzunk létre gyönyörű növénykompozíciókat emers - azaz víz fölötti módon. Tündik András nemzetközileg is ismert Wabi-kusa mester bemutatta a tudását a Green Aqua törökbálinti boltjában az érdeklődőknek.

   Titánok harca - 2012  

Titánok harca 2012

Nano akvárium berendezés a két nano gurutól. Szecsei Tibor és Varga Attila akvárium-berendezős hétvégéje a Green Aqua törökbálinti boltjában. Lássuk, ki nyerte a versenyt? A látogatók mindenképpen, ők kellemes élményekkel térhettek haza.

             
Intezoo - 2012  

Interzoo 2012

A  kétévente megrendezett világkiállításra csak kereskedők hivatalosak. Mi eddig minden alkalommal igyekeztünk beszámolni a látott érdekességekről. A gyártók és forgalmazók igyekeznek bemutatni az összes újdonságot, mi pedig továbbadjuk.

   ADA Workshop 2012  

ADA Workshop 2012

Nano akvárium berendezés a két nano gurutól. Szecsei Tibor és Varga Attila akvárium-berendezős hétvégéje a Green Aqua törökbálinti boltjában. Lássuk, ki nyerte a versenyt? A látogatók mindenképpen, ők kellemes élményekkel térhettek haza.

             
 Akvárium Fotózás workshop  

Akvárium-fotózás workshop 2014

Az akvárium fotózása egyáltalán nem egyszerű feladat. A mélységélességnek jónak kell lennie és a halak nem szabad bemozduljanak a képen - mindezt nem túl erős megvilágítás mellett. Hogyan készítsünk profi képet az akváriumunkról?

   ADA Workshop 2011  

ADA Workshop 2011

A Green Aqua első workshopja, röviddel a törökbálinti galéria megnyitása után. A fényképekből jól látható, hogy mennyire másként nézett ki a boltunk a nyitás után. Azóta sokat fejlődött. Nosztalgia-fotó sorozat, 2011-ből. A Green Aqua 2009-ben alakult.

 

 

Green Aqua akvárium