Green Aqua fotók

A Green Aqua törökbálinti boltjában, valamint ügyfeleinknél és csapatunk tagjainak otthonában készült képek. Rendkívül inspiráló válogatás kezdőknek és haladó akvakertészeknek egyaránt. A különböző eseményeken készített képeinket itt találhatja, a verseny-akváriumainkat pedig itt.

 

Bolti akváriumok képei

Bolti akváriumaink képei

A törökbálinti Green Aqua boltban található akváriumokat teljes pompájukban bemutató fotók. Az akváriumaink újrarendezését követően mindig új képeket teszünk fel! Látogasson el hozzánk, hogy személyesen is megnézhesse alkotásainkat.

Akváriumok közeli képei

Akváriumok közeli képei

A szépség a részletekben van! Ezeken a képeken pontosan látszik, hogy mily gyöngyörű is a természet és mennyire tökéletesek a növények a megfelelő környezetben. Merüljön el a közelképek magával ragadó világában. 

Bolti életképek - földszint

Bolti életképek - földszint

A földszint sötétszürke falai és fehér vagy sötétszürke polcai között az élénken megvilágított világos-zöld akváriumok kontrasztos világa... A polcokra elhelyezett akvarisztikai termékek, a növénytároló, az udvar és a nyílméregbéka.

Bolti életképek - emelet

Bolti életképek - emelet

A galéria exkluzív - ADA stílusú, fehéren világító modern része. Itt nincsenek termékek, csakis modern vonalvezetésű terek, ragyogó, tiszta hangulat - no meg Green Aqua minőségű akváriumok. Az emelet szabadon látogatható.

Karbantartás képek

Építés- és karbantartás képek

Fotók arról, hogy mi is dolgozunk... Arról, hogy hogyan dolgozunk. Hasznos információkat szolgáltatnak a növények nyírásáról, az általunk is használt eszközökről, és úgy általában - a Green Aqua munka metodikájáról.

Ügyfél-, otthoni akváriumok

Ügyfél akváriumok

A legszebb - Green Aqua csapat által az ügyfeleinknél - épített akváriumok, illetve a csapattagok saját otthonában felépített víz alatti kertek képei. Premier Nyomda, Bank of China, Parafix, és még sokan mások.

Termékek használat közben

Termékek használat közben

Látja, hogyan működik? Tudja, hogy hogyan kell összerakni? Nézze meg a képeken működés közben a CO2 diffúzort, a Twinstar-t, az ADA AquaSky LED lámpát és még sok más gyönyörű formatervezésű terméket.

Garnéla képek

Garnéla képek

Az édesvizi garnélák színgazdag világát mutatják be az akvárium kis ékszereiről készült nagyfelbontású és igen látványos fénykepek.

Tengeri akvárium

Tengeri akvárium

A galériánk emeleti szintjén egy 60 literes tengeri Dennerle nano szettet is összeállítottunk, próbaképp. A rendszer stabilan kiszolgálja a korallok és két kistestű bohóchal igényét.

Flickr fotóözön

Flickr fotóözön - új képek!

Érdemes gyakran meglátogatni Flickr oldalunkat, mivel rendszeresen közzétesszük az akváriumainkról és azok lakóiról készült felvételeket. Az oldalt a Green Aqua egyik alapítója, Lantos Viktor üzemelteti.

 

Green Aqua akvárium

 

Planted Tank
Nature Aquarium
Planted Tanks
Breathtaking view, crystal-clear water. Natural, stabile ecosystems.
Dutch Plant Specialties
New Aquaflora Plants!
Get the new plant species, not available at other nurseries.
Aquaflora Plants
Images and description of the 22 fistanks in the Green Aqua Gallery in Hungary. Full list of gear and livestock used. (Click for more photos of our Contest Tanks.)
In the 10th Year of the Green Aqua we have opened our new Aquascaping Store and Gallery in Budapest. It is three-times bigger and much more advanced. Check it out!
Payment Methods
Paypal, Sofort banking, secure credit card acceptance, bank wire transfer. Checkout procedure is fast and easy.
Green Aqua Algae Guide
Do you have algae, cloudy water or surface scum? We'll help!
How much time do you have to spend on your aquarium maintenance?
What is Reverse Osmosis, and why do you need soft water for your tank?
Rotala 'Hra', Green
How, what and where to plant? Photo guide - not only for beginners.
Step-by-step photo guide: how to build a 60 cm wide Nature Aquarium.