The wishlist name can't be left blank

ADA Super Jet Filter ES-2400EX

Designed for maximun performance in a canister filter- the ES-2400 is the professional level model size in the ADA canister filter lineup. Powered by a highest quality Iwaki magnet drive pump, stable water flow is ensured even as the canister builds up debris over time and in-between filter cleaning. The robust stainless steel construction combines the highest quality production materials with a beautiful industrial design aesthetic.

Super Jet Filter ES-2400 series are designed for Cube Garden size from W180×D60×H60cm.

Out of stock
SKU
105-1015
€2,215.86
Az ADA Super Jet Filter ES-2400 (alap és EX) külső szűrő szériát 180x60x60-as akvárium vagy ettől nagyobb akváriumokhoz lehet használni. Nagy akváriumok esetén esetleg több szűrőt is használnunk kell. Csak édesvízi akváriumokhoz használható! Az ADA Super Jet külső szűrők rozsdamentes felépítésük miatt jobban vezetik a hőt ezért műanyag szűrőkkel összehasonlítva néhány fokkal hidegebben tartják az akvárium vizét.

Az ADA Super Jet külső szűrőihez az ADA saját szűrőanyagot fejlesztett. Speciális ADA BIO RIO biólógiai szűrőanyag, ADA NA Carbon aktívszén, ADA Bio Cube biológiai szűrőanyag, ADA Palm Net a mechanikus szennyeződések eltávolítására, ADA Bamboo Charcoal, Clear Float, Tourmaline F is elhelyezhető a szűrőben.

Karbantartás:
Idővel a szűrőközegek tömörödésével csökken a szűrő teljesítménye és a szűrőben lévő mikroorganizmusok nem jutnak elég oxigénhez. Bár ez a szokásosnál is később következik be az erős pumpának köszönhetően, előbb utóbb azért a szűrőt tisztítani kell. Ha teljesítmény csökkenést érzünk, algásodás következne be, vagy olajos réteg, buborékok keletkeznek a felszínen és romlik a víz tisztasága a szűrőt tisztítanunk kell. A szűrőanyagokat ilyenkor elég átmosni az akváriumból leszívott vízzel. Ilyenkor kicsit rázzuk is meg a szűrőközegeket, a közegek között lévő nagyobb szennyeződések miatt. Csapvíz alatt való tisztítás az összes mikroorganizmus pusztulásával jár így azt semmiképp nem javasoljuk!
More Information
Name ADA Super Jet Filter ES-2400EX
SKU 105-1015
Manufacturer ADA
Hose Size 16/22, 19/25
Pumpateljesítmény (lph) 1620
Akvárium mérethez Below 400L, Above 400L